Οι πρώτες δηλώσεις της Demy μετά τον ελληνικό τελικό

Οι πρώτες δηλώσεις της Demy μετά τον ελληνικό τελικό

Τι είπε για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στη φετινή Eurovision;

Οι πρώτες δηλώσεις της Demy μετά τον ελληνικό τελικό
Η Demy μαζί με τον Δημήτρη Κοντόπουλο, τον συνθέτη του τραγουδιού «This is love» που θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο στην Ουκρανία και τον Φωκά Ευαγγελινό που θα σκηνοθετήσει την εμφάνισή της, μίλησε στην κάμερα του «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», μετά την διεξαγωγή του ελληνικού τελικού.



Κλείσιμο




«Είχα ένα ιδιαίτερο δέσιμο με αυτό το κομμάτι! Αλλά το αγαπώ αυτό το κομμάτι!», είπε η Demy για την επιλογή του τραγουδιού. Ο Δημήτρης Κοντόπουλος πρόσθεσε: «΄Ηταν ένα τραγούδι που ήθελα να βγει. Και άλλο ένα. Και η μπαλάντα!».

Για το βίντεο που προβλήθηκε με τις ευχές του πατέρα της και τη συγκίνησή της, η Demy τόνισε: «Έχουν προηγηθεί και κάποιες δύσκολες μέρες και μήνες, οπότε η κούραση και η πίεση και το άγχος, μάλλον κορυφώθηκαν σε αυτή τη βραδιά. Με την οικογένεια μου έχω ένα δέσιμο μεγάλο και με όλους όσοι μίλησαν αυτή τη βραδιά».

Την αγχώνει η συμμετοχή της στη Eurovision; «Είναι άγχος γιατί έχω συναίσθηση της βαρύτητας και του βάρους αυτού που φέρει μια τέτοια συμμετοχή, αλλά επειδή κάνουμε ψυχαγωγία και για τον κόσμο που το βλέπει, αλλά και για εμάς, κάνουμε αυτό που αγαπάμε, πρέπει να μην το σοβαρεύουμε και στο μυαλό μας πιο πολύ από ό,τι είναι. Δηλαδή να το απολαύσω και να συνειδητοποιώ συνέχεια ότι κάνω αυτό που αγαπάω και δεν χρειάζεται να αγχώνομαι πιο πολύ από ότι πρέπει», απάντησε η Demy.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης