Σάνεν Ντόχερτι: Η εμφάνιση της «Μπρέντα» στο κόκκινο χαλί που συγκινεί

Σάνεν Ντόχερτι: Η εμφάνιση της «Μπρέντα» στο κόκκινο χαλί που συγκινεί

Συγκλονίζει η ηθοποιός: «Για εμένα ο καρκίνος, όσο δύσκολος κι αν είναι, μου έχει φέρει ευλογία. Έχει αλλάξει την προσωπικότητά μου και τον τρόπο σκέψης μου, πλέον για πάντα»

Σάνεν Ντόχερτι: Η εμφάνιση της «Μπρέντα» στο κόκκινο χαλί που συγκινεί
Η λατρεμένη σε όλους μας «Μπρέντα» από το «Μπέβερλι Χιλς» συνεχίζει να δείχνει στον καρκίνο... ποιος είναι το αφεντικό! Χαμογελαστή και ευδιάθετη έκανε άλλη μια δημόσια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί σε φιλανθρωπικό γκαλά για την προστασία των ζώων, από την στιγμή που ολοκλήρωσε την χημειοθεραπεία της. 




Κλείσιμο
«Αισθάνομαι υπέροχα. Εννοώ, αισθάνομαι καλά. Είμαι γεμάτη από θετική ενέργεια και χαίρομαι που είμαι εδώ αυτή την ώρα», δήλωσε ενθουσιασμένη η 45χρονη ηθοποιός στο περιοδικό US Weekly. «Για εμένα ο καρκίνος, όσο δύσκολος κι αν είναι, μου έχει φέρει ευλογία. Έχει αλλάξει την προσωπικότητά μου και τον τρόπο σκέψης μου, πλέον για πάντα». 

Η Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε για πρώτη φορά ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, τον Ιούλιο του 2015 συνέντευξη της:

«Ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και υποβάλλομαι προσωρινά σε θεραπείες. Συνεχίζω να τρέφομαι σωστά, να εξασκούμαι και να είμαι θετική για ό,τι συμβαίνει στη ζωή μου. Είμαι ευγνώμων στην οικογένεια μου, στους φίλους και στους γιατρούς μου για την υποστήριξη, και φυσικά στους fans μου που στάθηκαν δίπλα μου».



Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός πόσταρε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με χορευτικές ασκήσεις, παραδίδοντας μαθήματα ζωής. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης