Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Τζένσον Μπάτον

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Τζένσον Μπάτον

Ο διάσημος Βρετανός πιλότος της F1 Τζένσον Μπάτον όπως όλα δείχνουν δεν άργησε να αντικαταστήσει στην καρδιά του την πρώην σύζυγό του Τζέσικα Μιτσιμπάτα

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Τζένσον Μπάτον
Οι «τίτλοι τέλους» στον σύντομο γάμο του πιλότου της F1 Τζένσον Μπάτον και της συζύγου του Τζέσικα Μιτσιμπάτα έπεσαν μόλις τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο γάμος του ζευγαριού δεν διήρκεσε παρά ένα χρόνο, αφού η απόσταση που χώριζε τον 36χρονο από την σύζυγό του ήταν εξαιρετικά μεγάλη. Η Μιτσιμπάτα, με πατέρα από την Αργεντινή και μητέρα από την Ιαπωνία, ζει στο Τόκιο όπου κάνει καριέρα μοντέλου και παρουσιάστριας στην ιαπωνική τηλεόραση.

Όμως, ο Τζένσον Μπάτον δεν άργησε να αντικαταστήσει στην καρδιά του την 31χρονη Τζέσικα με την 25χρονη Brittny Ward, μοντέλο από τις ΗΠΑ. Η γοητευτική μελαχρινή άρχισε να βγαίνει με τον Βρετανό πιλότο της F1 τον Μάρτιο και οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να περπατούν χέρι - χέρι. Η Ward πρόσφατα ευχαρίστησε μέσω Twitter τον κοσμετολόγο - δερματολόγο δόκτωρ Simon Ourian για την «αναίμακτη» διόρθωση στην μύτη της.

Κλείσιμο
Ο Αμερικανός γιατρός  φροντίζει επίσης την Κιμ Καρντάσιαν και εφαρμόζει θεραπείες στον λαιμό της reality star για να καθυστερήσει την γήρανση.



Η νέα σύντροφος του Τζένσον Μπάτον ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι ο δόκτωρ Ourian διόρθωσε τον χόνδρο στην μύτη της μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς χειρουργική επέμβαση και δήλωσε ενθουσιασμένη με το άψογο αποτέλεσμα. Ο γιατρός σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει αναρτήσει στην σελίδα του στο Instagram κάνει αισθητικές παρεμβάσεις χωρίς νυστέρι αλλά με υαλουρονικό οξύ μέσα σε 15 λεπτά και με τιμές που κυμαίνονται από 1.900 μέχρι 4.900 δολάρια.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης