Τζένη Μπαλατσινού: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα»

Τζένη Μπαλατσινού: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα»

Όσα είπε η παρουσιάστρια για την κόντρα της με τον δημοσιόγραφο

Τζένη Μπαλατσινού: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον του Δημήτρη Παπανώτα»
Καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου, «Καλημερούδια» ήταν σήμερα η Τζένη Μπαλατσινου, που μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα της, με τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα για το τι λέει ο καθένας. Ξέρω ότι υπάρχουν εκπομπές, που είναι σχολιαστικές. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο, δεν έχω πει “μην πείτε αυτό, μην πείτε εκείνο”. Δε με ενδιαφέρει τι μπορεί να πει ο καθένας. Από τη στιγμή όμως, που θίγονται μέλη της οικογένειάς μου, θίγεται η αξιοπρέπειά μου, θίγεται το ήθος μου, εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να κινηθώ νομικά. Και επειδή θέλω να συνεχίσω αυτή τη συζήτηση-ειδικά χθες είδαμε ένα τηλεοπτικό παραλήρημα- δεν  θέλω να δώσω περαιτέρω συνέχεια».

               Το ξέσπασμα του Δημήτρη Παπανώτα
Κλείσιμο


Και συνέχισε: «Είναι πολύ άκομψο, να λες σε μία γυναίκα: ''Κουνιέται το πρόσωπό σας! Γελάτε! Μπράβο δεν είσαι άγαλμα!''. Μπορείς  να το διακωμωδήσεις. Και πολύ ελαφριά ξεκίνησα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος την προηγούμενη εβδομάδα, έθιξε την οικογένειά μου, οπότε όφειλα να πω ότι αυτό δεν είναι αντρικό. Και όπως έγραψα ότι η ''βιολογία δεν είναι πεπρωμένο''. Σημαίνει ότι δεν μας κάνουν ούτε τα παντελόνια, ούτε οι φούστες, το φύλο που εκπροσωπούμε. 'Αλλα πράγματα μας κάνουν. Το ήθος και η κοινωνική συνείδηση. Το πιο αστείο από όλα είναι ότι είμαι ομοφοβική. Εντάξει αυτό με έκανε να γελάσω περισσότερο. Υπάρχουν λέξεις που τις παίρνει ο καθένας και τις υιοθετεί με έναν λαϊκότροπο στιλ και νομίζει ότι έτσι κατακτά κάποια λάφυρα. Εγώ αυτό που μπορώ να πω για την ομοφοβία, είναι ότι εγώ και ο Πέτρος έχουμε μεγαλώσει τα παιδιά μας για να μην έχουνε καμία διάκριση, είμαστε όλοι ίσοι. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο για τους ομοφυλόφιλους αλλά ακόμα και τους ανθρώπους που είναι υπέρβαροι ή ό,τιδήποτε άλλο. Γιατί πολλές φορές σε τέτοιες εκπομπές, ακούω για το βάρος μίας γυναίκας, για το αν έχει κυτταρίτιδα και άλλα τέτοια...»

Το σχόλιο που έκανε για τον Δημήτρη έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα του; «Καμία σχέση! Απολύτως! Ένας άντρας που δεν έχει ήθος δεν είναι άντρας! Έχει να κάνει με την ηθική καθαρά και μόνο! Τώρα αν κάποιος θέλει να το παρερμηνεύσει και η μύγα μυγιάζεται, είναι δικό του θέμα. Εγώ έχω πάρα πολλούς φίλους gay και άνδρες και γυναίκες. Μπορώ να σου πω ότι το 70% του κοινωνικού μου χώρου. Και μπορώ να σου πω ότι έχω δει ομοφυλόφιλους που είναι πιο άντρες από τους άντρες».

Μετάνιωσε για τη δήλωση που έκανε; «Όχι! Ήθελα να την κάνω. Και μάλιστα είπα στον ρεπόρτερ: ''Αν έχεις τα guts, να τη βάλεις'' Γιατί καμιά φορά λέω και εγώ μία ξένη λέξη».

Ποια είναι η γνώμη του Πέτρου Κωστόπουλου; «Ο Πέτρος έχει την ίδια άποψη μαζί μου», απάντησε η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης