Χριστίνα Σάλτη: Ο πιο γοητευτικός άντρας της τηλεόρασης είναι ο Γιάννης Λάτσιος

Χριστίνα Σάλτη: Ο πιο γοητευτικός άντρας της τηλεόρασης είναι ο Γιάννης Λάτσιος

«Σημασία δεν έχει η ηλικία στον έρωτα...»

Συνάντηση Παπανδρέου με τους επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας
Χριστίνα Σάλτη: Ο πιο γοητευτικός άντρας της τηλεόρασης είναι ο Γιάννης Λάτσιος
Για το νέο της κομμάτι «Λιώνω για εσένα», τη συμμετοχή της στη φιλοζωική οργάνωση της Εριέττας Κουρκούλου, αλλά και τους άντρες της ελληνικής showbiz μίλησε η Χριστίνα Σάλτη.
 
«Η Εριέττα Κούρκουλου έχει δημιουργήσει έναν φιλοζωικό σύλλογο το Save a Greek stray που μαζεύει τα αδέσποτα ζώα  φροντίζει να βρίσκει οικογένειες. Εγώ, ο Κώστας Μαρτάκης και άλλοι φίλοι της Εριέττας θέλαμε να βοηθήσουμε την προσπάθειά της και την στηρίξαμε γιατί θεωρούμε ότι ήταν παράλογο όλο αυτό που γινόταν στη Ρουμανία. Έτσι κάναμε μια ειρηνική διαδήλωση», είπε η νεαρή τραγουδίστρια καλεσμένη στην εκπομπή «Μovies & Stars».
 
Αναφερόμενη στα επικριτικά σχόλια που γράφτηκαν σε διάφορα μπλογκ για αυτή τη διαδήλωση, είπε: «Γενικά είμαι άνθρωπος που δεν επηρεάζομαι από τα αρνητικά σχόλια που γίνονται και όλο αυτό το κάναμε επειδή το θέλαμε. Είχαμε μια ευαισθησία για το συγκεκριμένο θέμα και για τους νόμους περί θανάτωσης των αδέσποτων στη Ρουμανία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι συμβαίνει και στη χώρα μας. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί και γενικά πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Αν χρειαστεί  πάντως εγώ θα συνεχίσω να κάνω ενέργειες για τα ζώα».
 
Κλείσιμο
Όσο για τον έρωτα; «Σημασία δεν έχει η ηλικία στον έρωτα. Σημασία έχει η γοητεία, το τι σου βγάζει  η χημεία! Από το χώρο των media ο πιο γοητευτικός άντρας είναι ο Γιάννης Λάτσιος που είχε και την ωραιότερη γυναίκα στην ελληνική τηλεόραση, την Ελένη Μενεγάκη», σημείωσε κλείνοντας η 25χρονη τραγουδίστρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης