Η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος πριν από λίγο καιρό έγιναν γονείς για πρώτη φορά και δεν έχουν κρύψει τη χαρά τους, από τους διαδικτυακούς τους φίλους.
Μέσω Instagram story, η αθλήτρια ανέβασε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με την ίδια να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι, που βρισκόταν και ο σύζυγος με το παιδί της.
«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από το να κοιμάμαι αγκαλιά στο κρεβάτι με τον άντρα μου και το μωρό μου» έγραψε στη δημοσίευση που έκανε η Δήμητρα Βαμβακούση, την Κυριακή 14 Απριλίου.
Στο κλιπ που, ο πνευματικός φαίνεται να γνωρίζει την κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούσης και μοιράζεται, μεταξύ άλλων, μερικά τρυφέρα λόγια στην κάμερα: «Όταν δίνεις αγάπη, παίρνεις αγάπη και η αγάπη είναι δύσκολή να τη δώσεις. Πρέπει να έχεις πολύ ωραία ψυχή και να είσαι απελευθερωμένος για να μπορέσεις να αγαπήσεις τον άνθρωπο. Κι όταν αγαπάς τον άνθρωπο, τότε ο Θεός σε ευλογεί και είσαι κοντά του».
Στην λεζάντα της ανάρτησης η Δήμητρα Βαμβακούση έγραψε: «Κατά την επίσκεψη μας στην Κρήτη δεν θα γινόταν να μην πάμε στον άγιο Ματθαίο στα Χανιά για να συναντήσουμε τον πνευματικό μας πατέρα Δημήτριο Λουπασακη. Ο λόγος του μας δίνει πάντα δύναμη και έτσι του ζήτησα να δώσει μερικές ευχές στον κόσμο. Να έχουμε όλοι την ευχή του!».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.