Στην εποχή της κυριαρχίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η «μάχη» για τον τίτλο της πιο σέξι διασημότητας έχει πάρει μια νέα τροπή. Τα likes, τα σχόλια και οι followers σε πλατφόρμες όπως το Instagram, έχουν γίνει το καθοριστικό πεδίο όπου διάσημες γυναίκες επιδεικνύουν τη γοητεία τους.
Ένας τέτοιος «ανταγωνισμός» έχει προκύψει μεταξύ δύο γνωστών πρωταγωνιστριών του επιτυχημένου «La Casa de Papel», της Μαρία Πεδράθα και της Ούρσουλα Κορμπερό.
Η Κορμπερό έχει πάνω από 21 εκατομμύρια followers, ενώ η Πεδράθα μετρά περίπου 11 εκατομμύρια. Αυτό δείχνει ότι η πρώτη είναι πιο δημοφιλής στο Instagram, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι πλέον και η πιο σέξι. Η Κορμπερό δεν έχει ανεβάσει λίγες αναρτήσεις στο Instagram, που αντικειμενικά χαρακτηρίζονται υπερβολικά σέξι. Τους τελευταίους μήνες όμως, η ηθοποιός που πλέον «ποντάρει» σε μία καριέρα εκτός Ισπανίας, έχει περιορίσει τις γυμνές φωτογραφίες.
Αν και προφανώς δεν υπάρχει κανένας κυριολεκτικός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο Ισπανίδων, οι φαν τους θεωρούν πως η Πεδράθα είναι πλέον πιο σέξι από τον Κορμπέρο, για τον απλούστατο λόγο… ότι δεν σταματάει να δημοσιεύει προκλητικές εικόνες του εαυτού της.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.