The Bangles: Πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια του θρυλικού συγκροτήματος των '80s - Δείτε φωτογραφίες

The Bangles: Πώς είναι σήμερα η τραγουδίστρια του θρυλικού συγκροτήματος των '80s - Δείτε φωτογραφίες

Η «αιώνια φωτιά» της front woman της μπάντας που μεσουρανούσε πριν μερικές δεκαετίας καίει ακόμα παρότι πλέον είναι συγγραφέας και δίνει συμβουλές ζωής μέσω Instagram

sussana-hoffs2
Η Σουζάνα Χοφς υπήρξε η τραγουδίστρια του εμβληματικού γκρουπ ροκ μουσικής των '80s, «The Bangles» και τα χρόνια που μεσουρανούσε κοσμούσε τους τοίχους των δωματίων πολλών έφηβων αγοριών.

Αν... προχωρήσουμε σχεδόν 40 χρόνια, πλέον στα 64 χρόνια της παραμένει εξίσου εντυπωσιακή, ωστόσο, η καριέρα της είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με τότε. Είχε τεράστια επιτυχία με τους Bangles, κυρίως χάρη στις τεράστιες επιτυχίες τους Eternal Flame, Manic Monday και Walk Like An Egyptian. 
 
Κλείσιμο


Το ποπ-ροκ σχήμα από το Λος Άντζελες κυκλοφόρησε επίσης πέντε άλμπουμ - ένα από τα οποία, το Different Light του 1986, έγινε πολυπλατινένιο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Το τρίτο άλμπουμ, το Everything του 1988, ήταν το τελευταίο τους πριν επανασυνδεθούν το 2003 - στη συνέχεια κυκλοφόρησαν δύο συλλογές που δεν κατάφεραν να βάλουν φωτιά στα charts, συμπεριλαμβανομένου του Sweetheart Of The Sun του 2011.
ezgif_com-webp-to-jpg__1_
 

Δίχως αμφιβολία πάντως, το μεγαλύτερο χιτ του συγκροτήματος και για το οποίο την θυμούνται ακόμα είναι το Eternal Flame το οποίο μάλιστα ηχογράφησε εντελώς γυμνή στο στούντιο, όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της. Ο λόγος γι' αυτό; Επειδή ο παραγωγός της είπε ότι η Olivia Newton John δεν συνήθιζε ποτέ να φοράει ρούχα όταν τραγουδούσε πίσω από κλειστές πόρτες - χωρίς να συνειδητοποιεί ότι της έκανε φάρσα.
 
 

Η Susanna είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Jay Roach - ο οποίος γύρισε τις ταινίες Austin Powers και Meet The Parents - και το ζευγάρι έχει δύο γιους. Ως αποτέλεσμα της καριέρας του συζύγου της στο Χόλιγουντ, η ίδια η Susanna έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε ταινίες - συμπεριλαμβανομένων και των τριών ταινιών Austin Powers με πρωταγωνιστή τον Mike Myers.  

Κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο


Πλέον έχει μπει στο ρόλο της συγγραφέα καθώς πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε, το «This Bird Has Flown» που έχει κάτι από τη δική της ζωή καθώς πρόκειται για την τραγουδίστρια Τζέιν Σταρτ, ένα one-hit wonder που βρήκε φήμη στις αρχές της δεκαετίας του '20, αλλά τώρα αναγκάζεται να παίζει μπάτσελορ πάρτι στο Λας Βέγκας για να τα βγάλει πέρα. Υπάρχει και ένα ρομαντικό στοιχείο, καθώς η Τζέιν ερωτεύεται έναν τολμηρό Βρετανό.  

Η Χοφς εμπνεύστηκε από τους δικούς της μεγάλους έρωτες και απώλειες και την ταχεία άνοδο στη φήμη, όπως είπε σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην The Post. «Είναι σχεδόν σαν οι ροκ μουσικοί να μπορούν να ζήσουν μόνο στη δεκαετία από τα 20 έως τα 30. Υπάρχει ένα γλυκό σημείο που μοιάζει να χάνεται όταν μπαίνεις βαθύτερα στα 30 σου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Είναι απλά ένα πολιτισμικό πλαίσιο και η κουλτούρα θέτει αυτά τα πρότυπα με κάποιο τρόπο».
ezgif_com-webp-to-jpg
 

«Αγκαλιάζω το γεγονός ότι είμαι 64 ετών. Δεν είμαι τόσο πρόθυμη να φορέσω μίνι φούστα πια, αλλά ποιος ξέρει; Ίσως το κάνω, αν έχω όρεξη», είπε επίσης στη συνέντευξή της και πρόσθεσε «Αλλά αισθάνομαι πιο άνετα στο πετσί μου σε αυτή την ηλικία, τολμώ να το πω, απ' ό,τι όταν ήμουν νεότερη, επειδή ένιωθα μεγαλύτερη πίεση. Δεν μετανιώνω για καμία από τις επιλογές μου, απλώς λέω ότι νιώθω ότι πιστεύω πως οι καιροί έχουν αλλάξει με καλό τρόπο».

Η μεγαλύτερη επιτυχία των The Bangles:

The Bangles - Eternal Flame (Official Video)


Ειδήσεις σήμερα:

Αποκαλυπτήρια για τα 8 μέτρα-ανάσα για 2023-2024: Νέο market pass και μέση αύξηση €1.292 στο Δημόσιο

Μυστήριο με το κίνητρο της δολοφονίας της Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα - Τη βρήκε η σπιτονοικοκυρά της

Χαμός στο Twitter από την αναβολή της συναυλίας της Άννας Βίσση στη Θεσσαλονίκη - «Ήρθα από το εξωτερικό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης