Μαντόνα: Συναντήθηκαν οι μάνατζέρ της για το ενδεχόμενο θανάτου της σταρ από τη βακτηριακή λοίμωξη

Μαντόνα: Συναντήθηκαν οι μάνατζέρ της για το ενδεχόμενο θανάτου της σταρ από τη βακτηριακή λοίμωξη

Η «βασίλισσα της ποπ» αναρρώνει, ωστόσο η ομάδα της έπρεπε να συναντηθεί για να συζητήσει όλα τα ενδεχόμενα

madonna_arthro
Oι μάνατζερ της Μαντόνα συγκάλεσαν πρόσφατα επείγουσα συνάντηση στο Zoom, για να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει προκύψει, με τη σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε τη «βασίλισσα της ποπ» στην εντατική.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ομάδα, αποτελούμενη από μακροχρόνιους συνεργάτες, εξέφρασε την ανησυχία της όταν έμαθε ότι η Μαντόνα βρέθηκε αναίσθητη στην κατοικία της στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αντιμέτωπη με την επικείμενη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης περιοδείας της για την 40ή επέτειο στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου, η ομάδα έλαβε τη δύσκολη απόφαση να αναβάλει την περιοδεία για να δώσει προτεραιότητα στην ανάρρωση της τραγουδίστριας.

Η σοβαρότητα της κατάστασης άφησε όλους αβέβαιους για το αποτέλεσμα, καθώς η ασθένεια της Μαντόνα ήταν σοβαρή, προκαλώντας φόβους για το χειρότερο. Φίλοι και στενοί συνεργάτες, που τη γνώριζαν για χρόνια, ήταν λογικό να αναστατωθούν. Λαμβάνοντας υπόψη την εγγύτητα της περιοδείας και την πιθανότητα μιας παρατεταμένης περιόδου ανάρρωσης, η ομάδα ξεκίνησε αμέσως τα σχέδια αναβολής της περιοδείας, ώστε να μειωθεί η πίεση στη Μαντόνα, ακόμη και αν ανάρρωνε γρήγορα.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, η κόρη της Μαντόνα, η Lourdes Leon, βρισκόταν στο Παρίσι και συμμετείχε σε ένα πάρτι, όταν έλαβε τα νέα για την κατάσταση της μητέρας της. Αμέσως έσπευσε στο πλευρό της, δείχνοντας το ενδιαφέρον και την υποστήριξή της. Η Lourdes δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία στο Instagram, προωθώντας τα προϊόντας μιας εταιρείας, κάνοντας τους θαυμαστές να υποθέσουν ότι η τραγουδίστρια βελτιώνεται.

Ο μεγαλύτερος γιος της Μαντόνα, Ρόκο, είχε μόλις επιστρέψει από ένα ταξίδι με μοτοσικλέτα στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας, μαζί με φίλους. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού, ταξίδεψε γρήγορα στις ΗΠΑ για να είναι μαζί με τη μητέρα του και εθεάθη έξω από την κατοικία της στο Σέντραλ Παρκ.

Πηγές από το περιβάλλον της Μαντόνα αποκάλυψαν την αμείλικτη αφοσίωσή της στην τελειοποίηση της περιοδείας, με αυστηρές πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα. Γνωστή για την τελειομανία της, οδηγούσε τους γύρω της στα όριά τους. Ωστόσο, λόγω της τρέχουσας κατάστασής της, οποιαδήποτε συζήτηση για την περιοδεία απαγορεύτηκε αυστηρά στο κρεβάτι της, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα μπορούσε να ξεκουραστεί και να αναρρώσει χωρίς επιπλέον άγχος.
madonna_kentriki

Η περιπέτεια της υγείας της Μαντόνα ανακοινώθηκε δημοσίως από τον επί χρόνια μάνατζέρ της, Guy Oseary, ο οποίος διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, αλλά θα παραμείνει υπό ιατρική φροντίδα. Η έναρξη της περιοδείας, για την οποία η Μαντόνα έκανε πρόβες επί μήνες, έπρεπε να αναβληθεί επ' αόριστον. Ο Oseary υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες και τη νέα ημερομηνία έναρξης μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Μέχρι στιγμής, η Μαντόνα φέρεται να έχει βγει από τη ΜΕΘ και να βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης. Όμως, τα παιδιά της δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση σχετικά με την κατάστασή της.
madonna_main
Οι λεπτομέρειες της βακτηριακής λοίμωξης της Μαντόνα δεν έχουν γίνει γνωστές. Οι βακτηριακές λοιμώξεις μπορούν να επηρεάσουν διάφορα μέρη του σώματος και μπορεί να είναι από ήπιες έως απειλητικές για τη ζωή, ανάλογα με το σημείο και τη σοβαρότητά τους. Οι συνήθεις βακτηριακές λοιμώξεις περιλαμβάνουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, τροφικές δηλητηριάσεις, σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις και ορισμένες λοιμώξεις του δέρματος, των ιγμορείων και των αυτιών. Η θεραπεία συνήθως περιλαμβάνει μια σειρά αντιβιοτικών.

Η περιοδεία Celebration Tour της Μαντόνα, η οποία είχε προγραμματιστεί από τις 15 Ιουλίου 2023 έως τις 30 Ιανουαρίου 2024 και περιελάμβανε 84 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, θα επαναπρογραμματιστεί για να εξυπηρετήσει την ανάρρωσή της. Αυτή η περιοδεία σηματοδοτεί τη δωδέκατη συναυλιακή περιοδεία της Μαντόνα και οι θαυμαστές της περιμένουν με ανυπομονησία ενημερώσεις για την υγεία της και τις νέες ημερομηνίες της περιοδείας.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα δεδομένα για τον άγριο θάνατο 68χρονου επιχειρηματία στην Ηλεία- Για ενδεχόμενο αυτοτραυματισμό μιλά ο ιατροδικαστής

Η Τουρκάλα ηθοποιός Εντά Ετζέ επέλεξε Νίκο Βέρτη για τον γαμήλιο χορό της

Ίσως ήταν έγκυος η 17χρονη που βρέθηκε νεκρή σε καρότσι λαϊκής στη Ρώμη - Υπό κράτηση ο φίλος της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης