Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Αλ Πατσίνο: Viral το γκάλοπ στο Twitter για τους δύο ηθοποιούς - Ποιος ήταν πιο γοητευτικός στα νιάτα του

Ρόμπερτ Ντε Νίρο - Αλ Πατσίνο: Viral το γκάλοπ στο Twitter για τους δύο ηθοποιούς - Ποιος ήταν πιο γοητευτικός στα νιάτα του

Tην ψηφοφορία παρακολουθούσαν 39,9 εκατ. άνθρωποι, ενώ τα 227.732 από αυτούς απάντησαν στην ερώτηση

DENIRO-PACINO
Ένα νέο γκάλοπ έχει εμφανιστεί στο Twitter, με το κοινό να ψηφίζει ανάμεσα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Αλ Πατσίνο, αναφορικά με το ποιος ήταν πιο... σέξι στα νιάτα του.

Η ερώτηση τέθηκε αρχικά από την Άσλεϊ Ρις, δημοσιογράφο του Jezebel και συγγραφέα με έδρα την Νέα Υόρκη. Όπως ανέφερε η ιδια, μια συζήτηση που είχε με κάποιους φίλους σε έναν γάμο πυροδότησαν αυτή την ιδέα, να ρωτήσει τον κόσμο τη γνώμη του.

«Ελικρινά δεν θυμάμαι καν πώς προέκυψε αυτό. Ήμουν σε έναν γάμο για έναν από τους συμφοιτητές του μακαρίτη του συζύγου μου στη Νομική κι ήμουν στο τραπέζι με όλους τους φίλους, απλά χαζολογώντας. Δεν ξέρω τι προκάλεσε αυτή τη συζήτηση, αλλά είμαι σίγουρη ότι εγώ ξεκίνησα τη διαφωνία για το ποιος ήταν πιο σέξι. Ο νεαρός Πατσίνο ή ο νεαρός Ντε Νίρο; Τα πράγματα ήταν μοιρασμένα στα δύο, ακόμα και μετά από πολλές εικόνες που είδαμε στο Google. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα γκάλοπ στο Twitter για να πάρω μια ιδέα για το τι πιστεύει ο υπόλοιπος κόσμος, εκτός από αυτή τη γαμήλια παρέα», εξήγησε.
Κλείσιμο
DENIRO-PACINO5454

Ωστόσο, το γκάλοπ δεν φαίνεται να τη βοήθησε ιδιαίτερα, αφού το κοινό διχάστηκε και δεν υπήρξε νικητής. Οι θαυμαστές των δύο ηθοποιών ήταν «χωρισμένοι στα δύο», με την έρευνα να έρχεται τελικά... ισοπαλία και το ποσοστό να είναι 50%-50%.

Αυτό που έκανε εντύπωση πάντως ήταν ο αριθμός των ανθρώπων που απάντησε στο γκάλοπ, ο οποίος έφτασε τους 227.732. Ωστόσο, εκείνοι που παρακολούθησαν την έρευνα, ακόμα κι αν δεν ψήφισαν, έφτασαν τα 39,9 εκατ., με την ανάρτηση της Άσλεϊ Ρις να γίνεται viral. 

ερευνα

Φωτογραφία άρθρου: AFP 

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Τσίμας στον Δανίκα: O Mητσοτάκης θα ξαναβγεί γιατί είναι ο νόμος της δεύτερης ευκαιρίας...

Θεσσαλονίκη: «Κερνούσε δηλητήριο τη γυναίκα του» - Ενοχή του λέκτορα του ΑΠΘ για τη διπλή δολοφονία ζήτησε ο εισαγγελέας

Ιταλία: Σκηνικό αποκάλυψης από τις πλημμύρες - Βίντεο από τις πόλεις βυθισμένες στο νερό

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης