Ίθαν Χοκ - Πέδρο Αλμοδοβάρ: Στις Κάννες για την προώθηση του «Strange Way of Life»

Ίθαν Χοκ - Πέδρο Αλμοδοβάρ: Στις Κάννες για την προώθηση του «Strange Way of Life»

Δείτε τις φωτογραφίες από την πρεμιέρα της ταινίας

hawke_almodovar
Μια από τις πιο αναμενόμενες κυκλοφορίες που θα κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών είναι το «Strange Way of Life», μια ταινία μικρού μήκους του σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδοβάρ («Women on the Verge of a Nervous Breakdown», «Pain and Glory»).

Με διάρκεια περίπου μισής ώρας, στη μικρού μήκους ταινία πρωταγωνιστούν ο Πέδρο Πασκάλ και ο Ίθαν Χοκ ως ένα ζευγάρι πρώην εραστών που ξαναβρίσκονται κάτω από περίεργες συνθήκες, αναζωπυρώνοντας τη μεταξύ τους οικειότητα δεκαετίες αργότερα. Η ταινία γυρίστηκε στην Ισπανία, στο ίδιο μέρος όπου ο Σέρτζιο Λεόνε γύρισε το «Once Upon a Time in the West», αλλά το «Strange Way of Life» δεν είναι ένα παραδοσιακό γουέστερν.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη φωτογράφιση τοτων συντελεστών της ταινίας, «Strange Way of Life».

Δείτε τις φωτογραφίες
SPL6753510_010
SPL6753510_011
SPL6753510_019
SPL6753510_024
SPL6753510_025
Κλείσιμο

Στην ταινία, ο Πασκάλ υποδύεται έναν πιστολέρο ονόματι Σίλβα, του οποίου ο γιος έχει κατηγορηθεί για φόνο. Εν τω μεταξύ, ο Χοκ υποδύεται τον σερίφη Τζέικ, δουλειά του οποίου είναι να εντοπίσει τον γιο του Σίλβα και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη. Πριν από πολύ καιρό, ο Σίλβα και ο σερίφης Τζέικ ήταν εραστές, ονειρευόμενοι ένα κοινό μέλλον που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, πριν οι δυο τους τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τώρα, αυτός ο έρωτας έρχεται ξανά στην επιφάνεια όταν ξανασυναντιούνται ως μεσήλικες, αν και είναι επίσης διχασμένοι, δεδομένου του δράματος που αφορά τον γιο του Σίλβα και το πώς αυτό στέκεται ανάμεσά τους.

Δείτε το τρέιλερ
STRANGE WAY OF LIFE | Official Trailer (2023)

Σε μια συζήτηση με το IndieWire, ο Πασκάλ μίλησε για τον ρόλο του στο «Strange Way of Life» και τη συνεργασία του με τον Αλμοδοβάρ και τον Χοκ. Εξήγησε πως δεν προσέγγισε τον ρόλο σκεπτόμενος τη «σεξουαλική χημεία» που μπορεί να έχει με τον συμπρωταγωνιστή του, αλλά επικεντρώθηκε στην υλοποίηση του οράματος που είχε φιλοτεχνήσει ο Αλμοδοβάρ και στην εμπιστοσύνη του στο σενάριο.

Ο Χοκ μίλησε επίσης για τον ρόλο ενός παλιού εραστή του Πασκάλ στην ταινία. Επισήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει σε ερωτικές σκηνές με έναν άνδρα. Με αυτά τα δεδομένα, ο ηθοποιός επιδοκίμασε τον Αλμοδόβαρ για τη δημιουργία αυτής της ιστορίας, δείχνοντας να είναι ευχαριστημένος με το πώς βγήκε, ενώ παρατήρησε πως η κινηματογράφηση ερωτικών σκηνών μπορεί συχνά να είναι «πολύ δύσκολη» με άλλα πρότζεκτ.

Φωτογραγίες: FPA / SplashNews.com / ΙDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Παύλος Τσίμας στον Δανίκα: O Mητσοτάκης θα ξαναβγεί γιατί είναι ο νόμος της δεύτερης ευκαιρίας...

Θεσσαλονίκη: «Κερνούσε δηλητήριο τη γυναίκα του» - Ενοχή του λέκτορα του ΑΠΘ για τη διπλή δολοφονία ζήτησε ο εισαγγελέας

Ιταλία: Σκηνικό αποκάλυψης από τις πλημμύρες - Βίντεο από τις πόλεις βυθισμένες στο νερό

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης