Η Μαρία Μπακοδήμου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά τη χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε.
Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ανάρτησε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την οποία ενημέρωσε το κοινό της ότι επέστρεψε στο σπίτι της.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, δεν ήταν τίποτα το σοβαρό. Γύρισα σπίτι μου χθες. Όμως τέτοιες μέρες στα νοσοκομεία βλέπεις πόσο τυχερός είσαι που μπαίνεις και βγαίνεις χωρίς να παλεύεις με κάτι δύσκολο».
Στη συνέχεια, έστειλε τις ευχές της στους διαδικτυακούς της φίλους για το Πάσχα. «Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους σας και κυρίως σε αυτούς τους ανθρώπους που θα το περάσουν στα νοσοκομεία, με την ευχή να βγουν γρήγορα γεροί και δυνατοί», αναφέρει.
Η παρουσιάστρια χρειάστηκε να νοσηλευτεί, χωρίς ωστόσο, να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν εκεί.
Η ίδια ενημέρωσε το κοινό της με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το νοσοκομείο.
Σε αυτή, φαίνεται να φορά σωληνάκια, ενώ στη λεζάντα της δημοσίευσής της εξήγησε πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Όλα πήγανε καλά! Ήταν κάτι απλό, αλλά το ανεβάζω για να μη μοιράζομαι μόνο βόλτες, φαγητά και ταξίδια, αλλά και πραγματική ζωή. Πραγματική ζωή, με φωτεινό κραγιόν πάντα 😜».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας