Πρέκας για Μαλέσκου: Όταν είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη

Πρέκας για Μαλέσκου: Όταν είσαι η Μενεγάκη της Κρήτης, δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και μάλιστα πολύ καλή μάνατζερ του εαυτού της, σχολίασε

prekas-ioanna__1_
Τα δικά του σχόλια για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας έκανε ο Αντώνης Πρέκας.

Ο δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, μεταξύ άλλων.

Αρχικά, σχολίασε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια και μάλιστα πολύ καλή μάνατζερ του εαυτού της, άρα το συμβόλαιο που είχε, τα χρήματα που έπαιρνε, φαντάζομαι, δεν υπάρχουν πια».

Για την Ιωάννα Μαλέσκου, ανέφερε: «Αυτή η συνάδελφος έκανε μία σεζόν στην τηλεόραση και ήταν λάθος που ετεροπροσδιορίστηκε ως η "Μενεγάκη της Κρήτης". Όταν είσαι η "Μενεγάκη της Κρήτης", δεν θα γίνεις ποτέ πρώτη».

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0y6c4pfeq9d)

Σχετικά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Αντώνης Πρέκας είπε: «Ο Γιώργος Λιάγκας, που λέγεται ότι θα κάνει και βραδινή εκπομπή, ίσως θέλει με αυτόν τον τρόπο να πάρει το αίμα του πίσω, επειδή η προηγούμενη αντίστοιχη απόπειρα δεν είχε στεφθεί με επιτυχία. Ίσως έχει αυτή τη φιλοδοξία».

Σχετικά με τον παρουσιαστή του «2night show», ο δημοσιογράφος σημείωσε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κάνει τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή περισσότερο με νοσταλγία και μια διάθεση επιστροφής στο παρελθόν, παρά ουσιαστικά».

Τέλος, για το ενδεχόμενο η Φαίη Σκορδά να πάει στο MEGA, ο Αντώνης Πρέκας υπογράμμισε: «Εσείς αν ήσασταν το MEGA, γιατί θα παίρνατε τη Φαίη Σκορδά; Όχι μόνο τη Σκορδά, τον οποιονδήποτε. Τι είναι αυτό που θα προσδώσει; Η τηλεόραση δεν έχει ανάγκη τα καταξιωμένα πρόσωπα που ανακυκλώνονται και είναι και εν πολλοίς φθαρμένα, θέλει μία ανανέωση. Έχει υποστεί μία κλωνοποίηση».

Ειδήσεις σήμερα:

Η αστυνομία εκκένωσε την κατάληψη στο πανεπιστήμιο Κολούμπια: Δεκάδες συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Η Τζένιφερ Άνιστον ανήρτησε βίντεο στο Instagram για να διαφημίσει προϊόντα ομορφιάς αλλά όλοι πρόσεξαν την απουσία του σουτιέν

Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του - Το βίντεο ντοκουμέντο που σόκαρε το δικαστήριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης