Σπίτι με το MEGA: Το κέφι θα ανάψει το βράδυ της Ανάστασης

Σπίτι με το MEGA: Το κέφι θα ανάψει το βράδυ της Ανάστασης

Μεταξύ πολλών άλλων εκλεκτών καλεσμένων, η Γωγώ Τσαμπά  Δείτε μουσικό απόσπασμα

spiti-me-to-mega-43423_cleanup
Πολλοί και εκλεκτοί καλεσμένοι θα βρεθούν στην πιο πολυσύχναστη και δημοφιλή σκηνή της ελληνικής τηλεόρασης. Ανάμεσά τους και η Γωγώ Τσαμπά, φέρνοντας ατμόσφαιρα παράδοσης και αυθεντικού γλεντιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το «Σπίτι με το MEGA» θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά σε αυτή την τόσο ξεχωριστή βραδιά, της Ανάστασης. Συνοδεύοντάς μας με ευαισθησία από την κατάνυξη των ημερών στην ανάταση αυτής της τόσο μεγάλης και σημαντικής γιορτής, η αγαπημένη και πολυσύχναστη μουσική σκηνή της ελληνικής τηλεόρασης θα παραδοθεί στο αυθεντικό γλέντι και στο πηγαίο κέφι.

Δείτε το μουσικό απόσπασμα
Ανάσταση στο Σπίτι με το MEGA: Με τη Γλυκερία και τη Μ. Ασλανίδου ' Τα καγκέλια'

Μεταξύ πολλών άλλων εκλεκτών καλεσμένων, η Γωγώ Τσαμπά θα μας ξεσηκώσει με τραγούδια που θα μας παρασύρουν στο τραγούδι, ακόμη και στον χορό, αν έχουμε αρκετό χώρο στο σπίτι!

Τέτοιες γιορτές και τέτοιες βραδιές που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, συγγενείς και φίλους, όταν έχουν το κατάλληλο σάουντρακ, κρατούν το κέφι αμείωτο και την παρέα γελαστή και ενωμένη. Με αέρα παράδοσης και ατμόσφαιρα αυθεντικού γλεντιού λοιπόν, η Γωγώ Τσαμπά θα τραγουδήσει τα πασίγνωστα «Καγκέλια» με τον μοναδικό της τρόπο και το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα μείνει καθιστός, τόσο στα δικά μας σπίτια, όσο και στο «Σπίτι με το MEGA»!

Απόψε στις 22:20 θα γιορτάσουμε όλοι μαζί με τραγούδια που ξέρουμε και αγαπάμε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης