Η Τζένιφερ Λόπεζ τα... δίνει όλα στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «The Mother», που κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον επόμενο μήνα.
Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, που είναι το Σαββατοκύριακο της Γιορτής της Μητέρας. Στην υπόθεση, μια γυναίκα δολοφόνος βγαίνει από την παρανομία για να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια, ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από επικίνδυνους άνδρες.
Στο φιλμ συμμετέχουν επίσης οι Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci και Gael García Bernal.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας