Ρις Γουιδέρσπουν - Τζιμ Τοτ: Είχαν χωρίσει χρόνια πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους

Ρις Γουιδέρσπουν - Τζιμ Τοτ: Είχαν χωρίσει χρόνια πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους

Τι έφταιξε και το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς μετά από 12 χρόνια γάμου

Reese_Toth_Exof
Είναι η ηθοποιός του Χόλιγουντ που έγινε παραγωγός και από πλούσια που ήταν έγινε ακόμα πλουσιότερη. Ο λόγος για την Ρις Γουίδερσπουν που μπορεί στα επαγγελματικά της να τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, στα προσωπικά της χωρίζει μετά από 12 χρόνια γάμου.

Η Ρις κατατάσσεται μεταξύ των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών στον κόσμο και η περιουσία της ανέρχονταν στα 330 εκατομμύρια λίρες πριν πουλήσει την εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών παραγωγών Hello Sunshine έναντι 740 εκατομμυρίων λιρών.

Σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν δύο ημέρες πριν η 47χρονη Ρις και ο επιχειρηματίας σύζυγός της Τζιμ Τοτ, 52 ετών, ανακοίνωσαν τη «δύσκολη απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο» και δήλωσαν ότι η «Νο1 προτεραιότητά τους» είναι ο 16χρονος γιος τους Τενεσί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαλύεται ένας γάμος για τη Ρις, η οποία στα είκοσί της χρόνια παντρεύτηκε τον Ράιαν Φίλιπ, με τον οποίο χώρισε οκτώ χρόνια αργότερα, το 2007. Το τελευταίο της διαζύγιο όμως έχει ξαφνιάσει τη σόου μπιζ.

Reese_Toth


Τι έφταιξε και τράβηξαν δρόμους χωριστούς
Φίλοι από τον κύκλο του Τοτ λένε ότι ο επιχειρηματίας είχε βυθιστεί σε κρίση μέσης ηλικίας και ήθελε να βγει από τους χολιγουντιανούς κύκλους της Ρις.

Μια πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι τα τελευταία χρόνια δεν είχε στη σχέση του κανένα ίχνος ρομαντισμού. 

«Δεν υπάρχει κανένα μεγάλο σκάνδαλο ή δράμα, απλά δύο άνθρωποι που ουσιαστικά δεν έχουν πια ρομαντικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον», υποστήριξε η πηγή για να συνεχίσει: «Κάποτε στη Ρις άρεσε το γεγονός ότι ο Τζιμ ήταν απλά ένας σταθερός, αξιόπιστος και σταθερός τύπος».

Τα μαύρα σύννεφα στον γάμο τους ξεκίνησαν από τον Αύγουστο του 2021, και μετά την πώληση της Hello Sunshine - της οποίας ο Τζιμ ήταν ιδρυτικός διευθυντής. Η κίνηση αυτή σύμφωνα με δημοσιεύματα τους οδήγησε στην κρίση της σχέσης τους.

Κλείσιμο
Ένας φίλος που έχει συνεργαστεί μαζί τους την τελευταία δεκαετία λέει ότι είχαν ήδη απομακρυνθεί.

«Η απόσταση μεταξύ τους είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2021, όταν έγινε σαφές σε όλους όσους τους γνώριζαν ότι τους έτρωγε η επιθυμία να ζήσουν χωριστά, παρόλο που και οι δύο γιόρταζαν τη μεγαλειώδη και πολύ συμφέρουσα πώληση της Hello Sunshine. Αυτά τα χρήματα ήταν σημαντικά για εκείνους, αλλά τους έστειλαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, και πολύ γρήγορα μετά το κλείσιμο της συμφωνίας, το μόνο κοινό σημείο που είχαν ήταν η ανατροφή του γιου τους».

Toth_gios


Η περιουσία της Ρις είναι τέτοια που το διαζύγιό της θα είναι ένα από τα πιο ακριβά του Χόλιγουντ.

Μόλις το 2021, το περιοδικό Forbes την είχε στη λίστα της πιο ακριβοπληρωμένης ηθοποιού του πλανήτη, με ένα τραπεζικό λογαριασμό 330 εκατομμυρίων λιρών, και πριν προστεθούν τα κέρδη από την πώληση της Hello Sunshine.

Έχοντας σπουδάσει αγγλικά στο κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο Στάνφορντ η Γουιδέρσπουν ρίχτηκε στην αρένα της υποκριτικής το 1999, δίπλα στον πρώτο της σύζυγο Ράιαν, τον οποίο παντρεύτηκε την ίδια χρονιά.

Στη συνέχεια, το βιογραφικό της γινόταν ακόμα πιο πλούσιο με τη συμμετοχή στην επιτυχημένη κωμωδία Legally Blonde του 2001, τη συνέχειά της το 2003 και τη ρομαντική κωμωδία Sweet Home Alabama του 2002.

Reese_Toth1


Το 2005, κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της δεύτερης συζύγου του Αμερικανού τραγουδιστή της κάντρι Τζόνι Κας, Τζουν Κάρτερ Κας, στη μουσική βιογραφία Walk The Line.

Μετά από μια ανάπαυλα στην καριέρα της, η Ρις επέστρεψε ορμητικά με την παραγωγή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο δράμα περιπέτειας Wild του 2014, το οποίο της χάρισε ένα δεύτερο Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Την ίδια χρονιά, η τότε εταιρεία παραγωγής της Type A Movies ανέλαβε την παραγωγή του ψυχολογικού θρίλερ Gone Girl του Μπεν Άφλεκ.

Έκτοτε εργάζεται κυρίως στην τηλεόραση, μέσω της Hello Sunshine, την οποία ίδρυσε το 2016 και τρία χρόνια αργότερα συνέβαλε στο να ανακηρυχθεί από το περιοδικό Forbes ως μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου.

Στις επιτυχίες της στη μικρή οθόνη περιλαμβάνονται η δραματική σειρά Big Little Lies του HBO από το 2017 έως το 2019, η τρέχουσα δραματική σειρά The Morning Show του Apple TV+ και η μίνι σειρά Little Fires Everywhere του 2020 του Hulu.

Πέρυσι ήταν επίσης παραγωγός της δραματικής ταινίας μυστηρίου Where The Crawdads Sing.

Reese_Toth2


Παντρεύτηκε τον Τζιμ, τότε ατζέντη ταλέντων, το 2010 μπροστά σε διασημότητες του Χόλιγουντ, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου, ο Μάθιου ΜακΚόναχι, η Κέιτ Χάντσον, η Σκάρλετ Γιόχανσον και ο Σον Πεν.

Είχε μιλήσει για το πόσο «ευλογημένη» ένιωθε που βρήκε έναν σύντροφο ο οποίος δέθηκε με τα παιδιά της Ava, τότε 11 ετών, και Deacon, επτά ετών, από τον προηγούμενο γάμο της με τον Ράιαν.

Εκείνη την εποχή ήταν ξετρελαμένη μαζί του: «Ήμουν τυχερή. Είναι τόσο υπέροχος με τα παιδιά. Νιώθω τόση ανακούφιση. Δεν νομίζω ότι συνειδητοποίησα πόσο αγχωμένη ήμουν ως μονογονέας».

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε: «Η Ρις και ο Τζιμ ζουν χωριστά εδώ και χρόνια. Ο γάμος τους έγινε ένας γάμος ευκολίας και συναλλαγών».

Κρίση μέσης ηλικίας
Οι φίλοι του Τζιμ λένε επίσης ότι πέρασε μια κρίση μέσης ηλικίας και το ζευγάρι απομακρύνθηκε.

«Ο Τζιμ απλά δεν είναι ο τύπος που παντρεύτηκε η Ρις και απέκτησε έναν γιο μαζί της. Η προσωπικότητά του, η συμπεριφορά του και όλη του η αντίληψη για τη ζωή άλλαξε πραγματικά. Πείτε το κρίση μέσης ηλικίας...».

Η Ρις, εν τω μεταξύ, έχει αφιερώσει την καρδιά και την ψυχή της στην οικοδόμηση της μάρκας Hello Sunshine και συνεχίζει να ηγείται της εταιρείας ακόμη και μετά την πώληση στην Candle Media.

Reese_4


Δουλεύοντας με όλες της τις δυνάμεις, λέγεται ότι απολαμβάνει τα παιχνίδια εξουσίας του Χόλιγουντ, «ξετρελαίνοντας τους ανθρώπους με το όραμά της» και πηγαίνοντας «από άκρη σε άκρη με τους μεγαλύτερους μεγιστάνες της πόλης».

Το περασμένο καλοκαίρι η οικογένεια μετακόμισε σε μια έπαυλη 15 εκατομμυρίων λιρών στο Νάσβιλ του Τενεσί σε μια προσπάθεια το ζευγάρι να ξαναφτιάξει τον γάμο του μακριά από το Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός κράτησε φιλικές σχέσεις με τον Ράιν μετά τον χωρισμό τους το 2007 και συχνά είναι μαζί για να υποστηρίξουν τα δύο τους παιδιά.

φωτογραφίες: Instagram

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς «διαβάζουν» Αθήνα, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον την επιστολή-ελιγμό Ερντογάν

Κύμα συμπαράστασης στην καθηγήτρια Βάνα Νικολαΐδου ενάντια στο bullying από φοιτητές

Μπράβοι, διαφθορά και 1,5 εκατ. παράνομα τ.μ. χτισμένα στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης