Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξή μου να έρθω να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα

Νίκος Αλιάγας: Μπορεί στη σύνταξή μου να έρθω να μείνω μόνιμα στην Ελλάδα

Κάθε φορά που έρχομαι συγκινούμαι, πρόσθεσε ο παρουσιαστής

aliagas8398
Ο Νίκος Αλιάγας βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή τη συμμετοχή του στην τελετή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα βίντεο από τη στιγμή που άναψε την ολυμπιακή φλόγα, στο Instagram.



Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ο παρουσιαστής που ζει μόνιμα στη Γαλλία, εξέφρασε ξανά την αγάπη του για την Ελλάδα. Αρχικά είπε: «Είναι πολύ συγκινητική που βρισκόμαστε στο Καλλιμάρμαρο, γιατί εδώ είναι που ξεκίνησαν οι ολυμπιακοί αγώνες, είναι ένα συνονθύλευμα πολιτισμών και χαίρομαι που εγώ ως Έλληνας της Γαλλίας γεννημένος εκεί, αλλά με όλο το DNA μου εδώ, μπορώ να βάζω ένα μικρό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια».

Δείτε το  βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0tycfch3j89)
Κλείσιμο

Στην πορεία, ο παρουσιαστής μίλησε για τα συναισθήματα που έχει, κάθε φορά που επιστρέφει στην πατρίδα του. Ειδικότερα, δήλωσε: «Πάντα συγκινούμαι όταν επιστρέφω στην Ελλάδα, διότι δεν ξέρω, έχει ένα φως, έχει μια ενέργεια, τόσα στοιχεία που κουβαλάω κι εγώ μέσα μου, στην ψυχή μου, πάντα συγκινούμαι όταν οι λαοί ενώνονται».

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να ζήσει κάποια στιγμή μόνιμα στην Ελλάδα, απάντησε: «Για να επιστρέψω στην Ελλάδα υπάρχει η προϋπόθεση να έχω φύγει από την Ελλάδα. Εγώ την Ελλάδα δεν την άφησα ποτέ, την κουβαλάω μέσα μου σαν πυξίδα. Αυτό το πήγαινε-έλα μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας που έχω, μέσα μου με γεμίζει. Θα ήθελα λίγο περισσότερο Ελλάδα αλλά έχω υποχρεώσεις. Δεν ξέρω μπορεί στη σύνταξή μου».


Eιδήσεις σήμερα:

Γιατρός του «Αττικόν»: Διασωλήνωση χωρίς ενδείξεις θα ήταν λάθος - Καλλιάνος: Θα γίνω ο εφιάλτης τους

Θρήνος για τον 34χρονο που έπεσε από τον Λευκό Πύργο - «Πήγες να βρεις τη μαμά, αδερφέ μου...»

«Είναι πραγματικά πολύ άρρωστος»: Δημοσίευμα μιλά για επιδείνωση της υγείας του Καρόλου και ετοιμασίες για τη βασιλική κηδεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης