Ντούα Λίπα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού Time

Ντούα Λίπα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού Time

Δείτε φωτογραφίες της στο κόκκινο χαλί  

dua-lipa-arthrou
Η Ντούα Λίπα βρέθηκε στην τελετή απονομής των βραβείων του περιοδικού Time, που πραγματοποιήθηκε στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης.

Η τραγουδίστρια από τη Βρετανία αναδείχθηκε ως μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες για το 2024 σύμφωνα με το περιοδικό.

Η γεννημένη στη Βρετανία καλλιτέχνιδα, που έχει ρίζες και από το Κόσοβο, έκλεψε τις εντυπώσεις επιλέγοντας να φορέσει μία εντυπωσιακή ασημί δημιουργία με κρύσταλλα και δαντέλα, που έφτιαξε ο οίκος Chanel αποκλειστικά για εκείνη.
Κλείσιμο

Το δαντελένιο φόρεμα είχε βαθύ ντεκολτέ, ενώ ήταν στολισμένο με ένα μαύρο σατέν φιόγκο και μια καρφίτσα από κρυστάλλους.

Ήταν εμπνευσμένο από ρούχο της συλλογής Métiers d'art 2023/24, η οποία παρουσιάστηκε στο Μάντσεστερ της Αγγλίας τον Δεκέμβριο.

Δείτε φωτογραφίες:

BLU_A94084061
BLU_A94084069
BLU_A94084068


Φωτογραφίες: SPLASHNEWS/IDEAL IMAGES


Eιδήσεις σήμερα:

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το «Αττικόν»: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί, παρέχουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Κακώς λέει για «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» - Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Αλαλούμ στην Ελληνική Λύση: Η δήλωση Ιερώνυμου μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο Βελόπουλος - Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ο Χήτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης