Ρέμπελ Γουίλσον: Αλλαγές στο βιβλίο της μετά την αναφορά της στον Σάσα Μπάρον Κοέν - Φοβούνται για νομικές κυρώσεις

Ρέμπελ Γουίλσον: Αλλαγές στο βιβλίο της μετά την αναφορά της στον Σάσα Μπάρον Κοέν - Φοβούνται για νομικές κυρώσεις

Ο εκδοτικός οίκος στη Βρετανία φοβήθηκε για τυχόν νομικές κυρώσεις από τον ηθοποιό που διαψεύδει τους ισχυρισμούς της άλλοτε συνεργάτιδάς του

wilson-sasa
Η Ρέμπελ Γουίλσον περνά σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή, μέσα από τα απομνημονεύματά της, «Rebel Rising». Σε ένα κεφάλαιο, η ηθοποιός αναφέρεται στον Σάσα Μπάρον Κοέν, ως «μα....» και περιγράφει την απρεπή συμπεριφορά που η ίδια ισχυρίστηκε ότι δέχτηκε από εκείνον.

Ωστόσο, η βρετανική έκδοση του βιβλίου που κυκλοφόρησε είχε αλλαγές στα αποσπάσματα, που η Γουίλσον μιλάει για τον άλλοτε συνεργάτη της στα γυρίσματα της ταινίας «The Brothers Grimsby».

Πιο συγκεκριμένα, το κεφάλαιο που αφορά τον Σάσα Μπάρον Κοέν έχει τίτλο «Sacha Baron Cohen and Other As...» (Ο Sacha Baron Cohen και άλλοι μα...). Παρά το γεγονός ότι το κεφάλαιο παραμένει ακέραιο στην αμερικανική έκδοση, ο εκδοτικός οίκος που έχει επεξεργαστεί το βιβλίο στην αγγλική έκδοση έκανε διορθώσεις, «λόγω νομικών ανησυχιών» όπως αναφέρουν διεθνή πρακτορεία. Εκπρόσωπος του Κοέν υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί της Γουίλσον «είναι ψευδείς και δυσφημιστικοί», με αποτέλεσμα να αφαιρεθούν από το βιβλίο. Η ηθοποιός δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για αυτή την εξέλιξη.
rebel_wilson
Κλείσιμο
Τι ισχυρίστηκε η Γουίλσον για τον Κοέν
H Ρέμπελ Γουίλσον περιέγραψε στο βιβλίο της, τη δυσάρεστη εμπειρία της με τον συμπρωταγωνιστή της στο «Grimsby», Σάσα Μπάρον Κόεν.

Στα απομνημονεύματά της, αναφέρεται σε αυτόν, εξηγώντας πως κάθε φορά που έπαιζε μαζί του, ένιωθε ότι τη σκέφτεται γυμνή. «Έμοιαζε ότι κάθε φορά που μιλούσα, ήθελε να με δει γυμνή σε μια μελλοντική σκηνή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξηγεί ότι την είχε καλέσει μέσω ενός βοηθού παραγωγής για να της πει ότι χρειαζόταν να γυρίσει μια ακόμα σκηνή για την ταινία.

Όπως είπε η ηθοποιός, στην εν λόγω σκηνή, ο χαρακτήρας του Σάσα Μπάρον Κόεν κατεβάζει το παντελόνι του και ζητάει από τη Ρέμπελ Γουίλσον να αγγίξει τα οπίσθιά του. «Είπα αμέσως όχι κι αυτοσχεδίασα μερικά λόγια για να καταφέρω να φύγω από εκεί. Όμως αργότερα, έπρεπε να προσποιηθώ ότι κάνω σεξ με αυτόν τον άντρα. Έπρεπε ακομα και να τον φιλήσω επανειλημμένα», είπε. Tόνισε επιπλέον, πως συχνά την πίεζε για ερωτικές σκηνές.
rempel-gouilson

Όταν μάλιστα, είδε ότι η παραγωγή δεν έκανε τίποτα για τις πιέσεις που δεχόταν η ίδια, τους ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να προωθήσει καθόλου την ταινία. «Αυτή η αποτυχία στο box office ήταν κάρμα», είπε ενώ πρόσθεσε πως δεν ήθελε να ακυρώσει κανέναν με την ιστορία της, αλλά να σπρώξει κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν για περιστατικά, που τις κάνουν να ντρέπονται.

Η Ρέμπελ Γουίλσον είχε ισχυριστεί πριν καν εκδοθεί το βιβλίο της, ότι ο Σάσα Μπάρον Κοέν προσπάθησε να σταματήσει την κυκλοφορία του.
Εκπρόσωπος του Μπάρον Κοέν είχε πει στο CNN ότι οι ισχυρισμοί της ηθοποιού είναι ψευδείς: «Αν και εκτιμούμε τη σημασία του να μιλάμε ανοιχτά, αυτοί οι αποδεδειγμένα ψευδείς ισχυρισμοί αντικρούονται ευθέως από εκτενή λεπτομερή στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων εγγράφων, κινηματογραφικών πλάνας και μαρτυριών από τους παρόντες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παραγωγή του The Brothers Grimsby».


Eιδήσεις σήμερα:

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ για το «Αττικόν»: Διεθνώς καταξιωμένοι οι γιατροί, παρέχουν το ίδιο επίπεδο φροντίδας σε όλους τους ασθενείς

Σπίρτζης κατά Κασσελάκη: Κακώς λέει για «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» - Δεν φαίνεται να υπάρχει προοπτική να γίνει πρωθυπουργός


Αλαλούμ στην Ελληνική Λύση: Η δήλωση Ιερώνυμου μας βρίσκει σύμφωνους, λέει ο Βελόπουλος - Νομίζαμε ότι ήταν ο Παύλος Μαρινάκης, σχολίασε ο Χήτας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης