Ο έρωτας Μπισμπίκη - Βανδή και τα σενάρια για Ελεονώρα

Ο έρωτας Μπισμπίκη - Βανδή και τα σενάρια για Ελεονώρα

Νωρίτερα από ποτέ άνοιξε η μεταγραφική περίοδος στην τηλεόραση η οποία παραμένει εσωστρεφής

TV_vandi-bisbikis
Ας υποθέσουμε πως είστε στην ουρά της τράπεζας και ξαφνικά ένας άνδρας μπαίνει πίσω από τον γκισέ, αγκαλιάζει την ταμία και αρχίζει να την φιλά παθιασμένα. Αρχικά όλο αυτό μοιάζει κινηματογραφικό, αν όμως επαναλαμβάνεται κάθε φορά που εσείς επιθυμείτε να κάνετε κάποια συναλλαγή, ίσως προβληματιστείτε. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά στο σχολείο, που θα απορούσαν αν κάποιος κύριος έμπαινε στην τάξη και αγκάλιαζε την δασκάλα τους εν ώρα μαθήματος.

Τα μπουζούκια δεν είναι ούτε σχολείο, ούτε τράπεζα. Είναι χώρος διασκέδασης, όπου πολύ περισσότερα επιτρέπονται και υπάρχει και μία ιδιαίτερη διάδραση με τον κόσμο. Μέχρι ένα σημείο βέβαια. Γιατί είδες μία, δύο, τρεις, πέντε, δέκα το ζευγάρι Μπισμπίκη – Βανδή να εκφράζει το συναίσθημά του, το οποίο ούτε κρίνεται, ούτε επικρίνεται, ούτε κατακρίνεται. Αυτό που σχολιάζεται και αναλύεται κατά κόρον είναι η αγωνία να αποτυπωθεί η εκδήλωσή του στα δικά μας μάτια με κάθε τρόπο και δίχως λόγο και αφορμή. Σα να χρειάζεται το κινητό μας να το καταγράψει για να νιώσουν πως υπάρχει και πως όλοι θα χαρούμε γι αυτό. Σα να προσπαθούν να μας πουν πως ατό που νιώθουν είναι τόσο ιδιαίτερο που σώνει και ντε θα πρέπει να μας το δείξουν. Ούτε την προπαίδεια δεν μάθαμε με τέτοια πίεση. Ως τον ουρανό να το ζήσουν οι άνθρωποι αλλά κάπου κούρασε. Η επίθεση που εξαπέλυσε στο ζευγάρι η Ελένη Βιτάλη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της είναι σφοδρή και άκρως προσωπική, όμως είναι πολύ σκληρή.. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα; Ισως. Αλλά και το «Πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται και ο παπάς». Το πώς τους γλέντησε το «Ράδιο Αρβύλα» δεν περιγράφεται.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης


Σε δίνη σεναρίων που την θέλουν να αλλάζει πόστο την επόμενη σεζόν βρίσκεται η Ελεονώρα Μελέτη. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται και πριν καν συμβεί, η Νονόρα βρίσκεται υποψήφια παρουσιάστρια για πέντε ζώνες και δώδεκα εκπομπές. Είναι για γέλια και για κλάματα όλο αυτό. Στο Mega δεν έχει παρθεί καμία απόφαση ακόμη. Όλα είναι σχέδια επί χάρτου. Ο σταθμός θα μελετήσει πολύ προσεκτικά τις κινήσεις του και θα αποφασίσει αργότερα για την διαμόρφωση της πρωινής ζώνης. Το Σαββατοκύριακο δεν υφίσταται ως σενάριο για εκείνη. Επίσης η Μελέτη είναι παρουσιάστρια, η οποία ενδιαφέρει κι άλλους σταθμούς… Απόλυτα λογικό.

eleonora-meleti
Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα ωραίο ντεμπούτο στην βραδινή ζώνη. Με σεμνότητα και διακριτικά. Με άγχος και εμπειρία. Φυσικά ο ρόλος της στο «Voice» δεν είναι και τόσο μεγάλος, γιατί έτσι είναι το format, αλλά αν είναι να ειπωθεί κάποια απρέπεια μια χαρά μεγάλο τον βλέπουν μερικοί. Μέχρι χθες πάντως, Καπουτζίδης, Λιανός και Νομικού δεν χρεώθηκαν ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά της τηλεθέασης. Προχωράμε…


Κλείσιμο
Την ψυχή και την καλή πρόθεση του Κοκλώνη να είχαν οι μισοί στην ελληνική τηλεόραση και όλα θα ήταν και καλύτερα και λιγότερο τοξικά. Και τον ευχαριστώ δημόσια για την στήριξη που μου έδειξε όλες αυτές τις μέρες που ο κορωνοϊός με χτυπούσε σαν χταπόδι στα βράχια. Και όλους εσάς για τις ευχές και την αγάπη και το ενδιαφέρον. Οι αληθινοί φίλοι, οι καλοί συνεργάτες και οι ψυχάρες στα δύσκολα φαίνονται. Και μαθαίνεις πολλά για πολλούς μέσα από τόσο δύσκολες στιγμές και από την καλή και από την ανάποδη. Σαν την υγεία δεν έχει, αγαπημένοι μου.

Κουίζ: Η κατάσταση στο πλατό μεταξύ των δύο γυναικών έχει ξεφύγει. Κάποιοι μάλιστα στοιχηματίζουν, ότι μπορεί να μην αντέξουν την συνύπαρξη ως το τέλος της σεζόν. Λέτε;



Ειδήσεις σήμερα:

Μαντλίν ΜακΚαν: Η οικογένειά της αποδέχθηκε τεστ DNA της 22χρονης που υποστηρίζει πως είναι εκείνη

Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου Αλβανού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιφνιδιαστικά στο Κίεβο ο Μπάιντεν - Περπατούσε με Ζελένσκι ενώ ηχούσαν σειρήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης