Ελένη Κρίτα για το «Πάρα πέντε»: Στον δρόμο με έλεγαν δράκουλα και δρακουμέλ

Ελένη Κρίτα για το «Πάρα πέντε»: Στον δρόμο με έλεγαν δράκουλα και δρακουμέλ

Το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%, 3 εκατομμύρια κόσμος συγκινήθηκε και έκλαψε και δάκρυσε και γέλασε, δήλωσε η ηθοποιός

krita_13
Η Ελένη Κρίτα, γνωστή ως Μαριλένα Δορκοφίκη από το «Πάρα πέντε», μίλησε για την επιτυχημένη σειρά στην κάμερα του «Πάμε Δανάη».

Η Ελένη Κρίτα είπε πως για εκείνη το «Πάρα πέντε» ήταν μια καινούργια αρχή, και της προσέφερε μια δεύτερη καριέρα: «Ήταν η μεγαλύτερη μου τηλεοπτική επιτυχία που μου προσέφερε μια δεύτερη καριέρα στην ουσία άλλων σχεδόν 20 χρόνων».

Επίσης, αποκάλυψε ότι αρχικά ήταν να υποδυθούν τους γνωστούς ρόλους άλλοι ηθοποιοί: «Το αρχικό καστ ήταν εντελώς διαφορετικό, ήταν η Κάτια Δανδουλάκη αντί για τη Σμαράγδα Καρύδη και η Ελένη Γερασιμίδου αντί για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Είχαν προτείνει τη Σοφία Σεϊρλή για το δικό μου ρόλο. Ο αρχικός τίτλος για το ‘’Πάρα πέντε’’ ήταν το ‘’Και τώρα τρέξτε’’, πριν αρχίσουν τα γυρίσματα όταν κάναμε πρόβες θυμάμαι ότι ψηφίσαμε ανάμεσα στους δύο και τελικά επικράτησε το "Παρά πέντε", το οποίο ήταν πολύ γουρλίδικος».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0wgol2tijh5)
Κλείσιμο

Σημείωσε επίσης τα τραγούδια της Αμαλίας είχαν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και είχαν καταπληκτικό στίχο.

Για την τεράστια επιτυχία, η Ελένη Κρίτα ανέφερε: «Ήταν άλλο ένα δείγμα του ταλέντου του Γιώργου Καπουτζίδη. Η σειρά ήταν να ολοκληρωθεί την πρώτη σεζόν, γιατί ο Γιώργος γενικά είναι εναντίον των πολύ μεγάλων σειρών και γιατί έγραφε μόνος του, όπως πάντα, ήταν εξαντλητικό γιατί έγραφε κι έπαιζε κιόλας. Όλοι τον ανάγκασαν να υποκύψει, το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ το "Πάρα πέντε". Το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%, 3 εκατομμύρια κόσμος συγκινήθηκε και έκλαψε και δάκρυσε και γέλασε, ήταν ρεκόρ σε κωμική σειρά, δεν τα έχουν ξαναπιάσει αυτά τα νούμερα από τότε».

Ο ρόλος της σαν Μαριλένα Δορκοφίκη σημάδεψε τη ζωή της και όπως είπε, την ακολουθεί ακόμη.

Η ηθοποιός περιέγραψε μερικές αστείες στιγμές από τα γυρίσματα: «Όταν είχαμε γυρίσματα πολλοί μαζί, γελούσαμε πάρα πολύ. Γέλασα πολύ στη σκηνή που η Ζουμπουλία με πέταξε στην πισίνα της Ντάλιας, δεν μπορούσα από τα γέλια να τελειώσω τη σκηνή. Μια σκηνή που γελούσαμε όλοι μαζί, ήταν στην αγορά του τραπεζιού μου, γελούσαν όλοι ανεξέλεγκτα. Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στον δρόμο με έλεγαν "Δράκουλα" και "Δρακουμέλ". Με σχολίαζαν πολύ κι όταν διεκδίκησα και κέρδισα τον αγαπημένο της Ζουμπουλίας».

Όπως παραδέχτηκε στη σκηνή που έκλαψε και συγκινήθηκε ήταν όταν η Ζουμπουλία είχε κατέβει κάτω στο δωμάτιο της όταν έμαθε τη σχέση και σπάραξε στο κλάμα.

Τέλος, αφηγήθηκε μια ιστορία πίσω από μια γνωστή σκηνή του «Παρά πέντε»: «Ένα γύρισμα που γελάσαμε πολύ ήταν όταν πέσαμε με τα ρούχα στην πισίνα του κολυμβητήριου, βγήκαμε έξω να φύγουμε και είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, μας φυγάδευσαν».

Ειδήσεις σήμερα:

Εξι κατηγορούμενοι ένοχοι για τη φωτιά στο Μάτι - Αθωώθηκαν 15

Νέος Ποινικός Κώδικας από 1η Μαΐου - Φλωρίδης: Όταν λέμε φυλακή, το εννοούμε...

Αναζητείται ο δράστης του φονικού έξω από μπαρ στο Μαρούσι - Βίντεο από τη συμπλοκή και τις πρώτες βοήθειες στο θύμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης