Κέιτ Χάντσον: Αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα χείλη της... Λιβ Τάιλερ

Κέιτ Χάντσον: Αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα χείλη της... Λιβ Τάιλερ

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το κινηματογραφικό φιλί με την κόρη του Στίβεν Τάιλερ ξεπερνά αυτά με τους Μάθιου Μακόναχι και Μπίλι Κράνταπ

Kate-Hudson-Liv-Tyler-arthroy
Η Κέιτ Χάντσον φαίνεται πως αποκάλυψε όλα τα μυστικά της κατά τη διάρκεια ενός τεστ, το οποίο μάλιστα «πέρασε» συνοδεία ενός ανιχνευτή ψεύδους.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο «Glass Onion» κλήθηκε να σχολιάσει ποιος από τους πρώην συμπρωταγωνιστές της, της χάρισε το ωραιότερο φιλί στη μεγάλη οθόνη.

Η Τζανέλ Μονά, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στη δημοφιλή ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ, έδειξε στη Χάντσον μερικές φωτογραφίες από τους πρώην συμπρωταγωνιστές της. Δείχνοντας τα πρόσωπα του Μάθιου ΜακΚόναχι με τον οποίο έπαιξε μαζί στο  «How to Lose a Guy in 10 Days» και του Μπίλι Κράνταπ, με τον οποίο πρωταγωνίστησε στο «Almost Famous», κλήθηκε να αποκαλύψει ποιος της χάρισε το ωραιότερο φιλί.

Δείτε το βίντεο 
Kate Hudson and Janelle Monáe Take Lie Detector Tests | Vanity Fair

Όσον αφορά στον ΜακΚόναχι, η Μονά δείχνοντας τη φωτογραφία του ηθοποιού, της είπε: «Είναι καλύτερο να φιλάς αυτόν τον άντρα ή να φιλιέσαι;», με τη Χάντσον να απαντά γελώντας «Τα πήγα καλά, παιδιά. Νιώθω ότι τα πήγα καλά».
How_to_Lose_a_Guy_in_10_Days
How to Lose a Guy in 10 Days
Μιλώντας για τον Κράνταπ: «Νομίζω ότι ο Μπίλι είναι πιο ευγενικός στο φιλί. Δεν θα έλεγα ότι φιλάει καλύτερα. Απλά είναι πιο ευγενικός. Είναι μια πιο σοφιστικέ εκδοχή ενός φιλιού» είπε η Χάντσον, συμπληρώνοντας. «Είναι σαν το θέατρο ο Κράνταπ, είναι σαν τον Στανισλάφσκι, ενώ η ταινία Longhorns αντικατοπτρίζει τον ΜακΚόναχι».
Almost_Famous
Almost Famous
Κλείσιμο
Στη συνέχεια η Μονά, της έδειξε μια φωτογραφία του Ντέιν Κουκ, με τον οποίο μοιράστηκε ένα φιλί στην ταινία του 2008 «My Best Friend's Girl» και τη ρώτησε αν συγκρίνεται με τους άλλους συμπρωταγωνιστές της: «Όχι. Είναι άκυρο»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από την πλευρά του, ο Κουκ είχε προηγουμένως αποκαλέσει το 2014 το φιλί που μοιράστηκε με την Κέιτ Χάντσον, ως χειρότερό του στη μεγάλη οθόνη. Ωστόσο, λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε στο «Us Weekly», μετανιωμένος για τις δηλώσεις του.
My_Best_Friends_Girl
My Best Friend's Girl
Στη συνέχεια της συνέντευξης με τον ανιχνευτή ψεύδους, η διάσημη ηθοποιός έκανε λόγο για το φιλί της με την αγαπημένη της φίλη, Λιβ Τάιλερ στο «Dr T and the Women», που όπως αποκάλυψε, τους ξεπερνά όλους.

Η Χάντσον είπε ότι η Τάιλερ την οποία αποκαλεί χαϊδευτικά και «Poopy Schpoops», «έχει τα πιο απαλά χείλη απ' όλα και δεν μπορεί να τα ξεπεράσει».
Dr_T_and_the_Women
Dr T and the Women
Το «Glass Onion» και ο ρόλος της Κέιτ Χάντσον

Στη νέα ταινία με τίτλο «Glass Onion: A Knives Out Mystery», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, που έκανε πρεμιέρα πριν από κάποιο καιρό στο Netflix, η Κέιτ Χάντσον υποδύεται ένα πρώην μοντέλο, νυν επιχειρηματία της μόδας. Κι ως πρώην μοντέλο το σώμα της έπρεπε να είναι εντυπωσιακό.

Όσον αφορά στα γυρίσματα της ταινίας η Κέιτ Χάντσον είχε αποκαλύψει: «Όλοι περνούσαν υπέροχα. Κι εγώ το μόνο που μπορούσα να πω ήταν: "Θα πάρω αυτό το αγγούρι και το τυρί φέτα"».
glass_onion

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κέιτ Χάντσον μίλησε γενικά για τα γυρίσματα και για το πώς πήρε τον ρόλο: «Όταν μάθαμε ότι θα έκαναν και δεύτερο Knives Out, ήμουν έτοιμη να σπάσω την πόρτα του σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον, λέγοντάς του "θέλω να είμαι μέσα"».

Σχετικά με τα γυρίσματα, πρόσθεσε: «Ήμασταν πραγματικά κλεισμένοι όλοι μαζί, λόγω του κορωνοϊού. Ήταν ακριβώς στο αποκορύφωμα της παραλλαγής Δέλτα, οπότε δεν μπορούσαμε να πάμε πουθενά. Νοικιάζαμε ένα μπαρ, λύναμε αστυνομικά μυστήρια και μετά κάναμε πάρτι. Έτσι διασκεδάζαμε».

Ειδήσεις σήμερα:

Άντριου Τέιτ: Συνελήφθη για sex trafficking - Μία... πίτσα και η κόντρα με την Τούνμπεργκ οδήγησε τις αρχές στα ίχνη του


Βίντεο: Πώς ο αστυνομικός έσωσε το βρέφος με ΚΑΡΠΑ - «Κοίτα τα ματάκια του, ξύπνησε», φώναξε στη μητέρα


Ο Μιχάλης Λιάπης άνοιξε μαγαζί με γλυκά του κουταλιού στο Καρπενήσι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης