Σασμός: Η Θοδώρα ανακαλύπτει κάτι για τον Λευτέρη που την σοκάρει

Σασμός: Η Θοδώρα ανακαλύπτει κάτι για τον Λευτέρη που την σοκάρει

Νέα επεισόδια από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Sasmos
Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στον «Σασμός» στις 21:00 μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Alpha. Σήμερα οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, καθώς η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου, με τον Αστέρη και τη Στέλλα, βάζει φωτιά στα σχέδια όλων, ενώ η Θοδώρα ανακαλύπτει κάτι για τον Λευτέρη που την σοκάρει.
Σασμός | Πέμπτη 21:00
Διαβάστε την περίληψη του αποψινού επεισοδίου
Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο οι τέσσερίς τους; Η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει; Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα, που ανακαλύπτει κάτι για εκείνον και σοκάρεται. Πώς θα αντιδράσει;

Δείτε το απόσπασμα 
Κλείσιμο
Σασμός | Σεζόν 2 | Επεισόδιο 20 | Sneak Preview | Μαθιός - Βασιλική

Υπόθεση
Η ιστορία βασίζεται στη βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών από την Κρήτη -των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων-, η οποία αναζωπυρώνεται. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Παίζουν: Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Δημήτρης Ήμελλος, Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Δημήτρης Λάλος, Όλγα Δαμάνη, Στέλιος Μάινας, Γιώτα Φέστα, Γιώργος Γεροντιδάκης, Ευγενία Σαμαρά κ.ά.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου στο Αγρίνιο - «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

Κατηγορητήριο καταπέλτης για τη μητέρα της 12χρονης - Blindchat, SMS και ο μυστηριώδης «ΑΜ»

Τα «φιντανάκια» των σίριαλ: Πέντε παιδιά γνωστών ηθοποιών στις οθόνες μας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης