Παράδεισος των κυριών: Ο αστυνόμος Χρηστίδης επισκέπτεται τον Πάρη στο νοσοκομείο

Παράδεισος των κυριών: Ο αστυνόμος Χρηστίδης επισκέπτεται τον Πάρη στο νοσοκομείο

Απόψε στις 20:00 στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ κι ένα απόσπασμα από το επεισόδιο 

Paradeisos_ton_kyriwn___1_
Νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha και απόψε η Αμαλία δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που μαθαίνει για τον Ντίνο, ενώ ο αστυνόμος Χρηστίδης επισκέπτεται τον Πάρη στο νοσοκομείο. 
Γιαννης_Βασιλωττος__Μιχαλης_Παναδης
Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου
Η Αμαλία ζητά από τον Χριστόφορο και την Βικτώρια να της μιλήσουν για τον Ντίνο, αλλά έρχεται αντιμέτωπη με πράγματα που θα τη σοκάρουν. Η κυρία Γιαννούλα είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να σταθεί στην κόρη της με όποιο κόστος. Ο Άγης φαίνεται ότι θα κάνει τα πάντα για πετύχει τον σκοπό του, η Δάφνη απ’ την άλλη, δεν μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της… Ο Αστυνόμος Χρηστίδης μετά από προτροπή της Βικτώριας, επισκέπτεται το νοσοκομείο όπου βρίσκεται ο Πάρης, όμως τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζε. Κόσμος, μουσική, φαγητό όλα φαίνονται να πηγαίνουν περίφημα στα εγκαίνια του Παράδεισου. Η επιτυχία τους είναι τεράστια, δυστυχώς όμως επισκιάζονται από ένα δυσάρεστο γεγονός. 

Δείτε το απόσπασμα 
Κλείσιμο
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 19 | Sneak Preview | Αποστόλης - Όλγα

Η υπόθεση της σειράς
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό;

Ο Παράδεισος Των Κυριών | Τετάρτη 20:00


Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ



Ειδήσεις σήμερα:

Εργάτης πέθανε στον Πλατανιά και ο σκύλος του καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα τρεις μέρες

Δύσκολη μέρα για την Λιζ Τρας που θα αντιμετωπίσει μια κρίσιμη δοκιμασία στο κοινοβούλιο

Βρέθηκε μέρος του «χαμένου» πρώτου στον κόσμο «χάρτη» του ουρανού από τον Έλληνα αστρονόμο Ίππαρχο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης