Οι τηλεοπτικοί έρωτες που καθηλώνουν φέτος τους Έλληνες τηλεθεατές

Οι τηλεοπτικοί έρωτες που καθηλώνουν φέτος τους Έλληνες τηλεθεατές

Φλογερά ειδύλλια έχουν συνεπάρει το κοινό και νέοι χαρακτήρες έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών

tileoptikoi-erwtes
Σειρές γεμάτες έρωτα, μυστήριο, πάθος και συγκίνηση, έχουν ήδη ριχτεί στον αγώνα διεκδίκησης των ποσοστών τηλεθέασης. Νέα πρόσωπα και σταθερές αξίες με νέους κύκλους επεισοδίων, συνεχίζουν και αυτή τη σεζόν να διαγράφουν τη δική τους πορεία στη μικρή οθόνη.

Θυελλώδεις έρωτες έχουν ήδη συνεπάρει το κοινό και κανούριοι χαρακτήρες έχουν καταφέρει να κερδίσουν μία θέση στην καρδιά των τηλεθεατών. Ζευγάρια εκτοξεύουν τον ανταγωνισμό της τηλεθέασης και χαρακτήρες επιστρέφουν και μπαίνουν σε νέες περιπέτειες.

Ιστορίες γεμάτες έντονο ερωτισμό ξεδιπλώνονται στη μικρή οθόνη και μερικοί από τους φετινούς έρωτες, μονοπωλούν το ενδιαφέρον των τηλεθετών που αναμένουν τις εξελίξεις των φλογερών ειδυλλίων.

Maestro: Κλέλια Ανδριολάτου (Kλέλια) και Χριστόφορος Παπακαλιάτης (Ορέστης)
Η δραματική σειρά γεμάτη έρωτες και πάθη, έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στη βραδινή ζώνη του MEGA. Ο Ορέστης έφτασε στoυς Παξούς με έναν και μόνο στόχο, να χτίσει την ορχήστρα που σχεδιάζει τόσο καιρό. Εκεί, συναντά την Κλέλια, μία κοπέλα αρκετά μικρότερή του, η οποία τον μαγεύει. Ένα έντονο ειδύλλιο ξεκινά ανάμεσα τους, με άγνωστο προς το παρόν προορισμό.
Maestro__1_
Υπόθεση
Στο «Maestro», ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…
Maestro | ΠΡΕΜΙΕΡΑ | Πέμπτη 13/10 22:30 (trailer)

Σασμός: Ορφέας Αυγουστίδης (Αστέρης) και Χριστίνα Φαμέλη-Χειλά (Αργυρώ)

Από 40 κύματα έχει περάσει ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς. Μεγάλα εμπόδια και στυγερές δολοφονίες έχουν υψωθεί ως εμπόδια μπροστά στο μεγαλείο του πόθου τους. Ο θάνατος των δύο αδερφών της Αργυρώς, έχει σηκώσει ένα τείχος μίσους και έχει θεριέψει την οργή της, με τον έρωτα όμως να απέχει μόλις ένα βήμα, από τις σκέψεις των πρωταγωνιστών.
Κλείσιμο
sasmos-i-argyro-nosilevetai
Υπόθεση
Η ιστορία του «Σασμού» βασίζεται στη βεντέτα μεταξύ δύο οικογενειών από την Κρήτη -των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων-, η οποία αναζωπυρώνεται. Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.

Σασμός: Δημήτρης Λάλος (Μαθιός) και Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Βασιλική)
Ένα ακόμα αγαπημένο ζευγάρι της δημοφιλούς σειράς που εκτυλίσσεται στο νησί της Κρήτης, είναι ο Μαθιός με τη Βασιλική, με ένα πάθος να παραμένει άσβηστο για χρόνια ολόκληρα. Στον βώμο της αγάπης τους, ο Μαθιός δολοφόνησε εν ψυχρώ τον σύζυγο της Βασιλικής, επειδή την κακοποιούσε σωματικά και ψυχικά. Θα μπορέσει άραγε ο έρωτάς τους, να συγχωρέσει το «κρίμα» του σκληρού Μαθιού;
sasmos-11321
Μαύρο Ρόδο: Μιχαήλ Ταμπακάκης (Πέτρος) και Φωτεινή Παπαθεοδώρου (Ελισάβετ)
Στο «Μαύρο Ρόδο» η Ελισάβετ και ο Πέτρος συνεχίζουν να απασχολούν το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο παρακολουθεί εναγωνίως, την εξέλιξη του απαγορευμένου έρωτα μιας μοναχής και ενός νεαρού αρχιτέκτονα. Μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ υπάρχει μία σύνδεση που ξεπερνά τη σαρκική επιθυμία, με το πρώτο φιλί των δύο πρωταγωνιστών να αφήνει τους τηλεθεατές σε «αναμένα κάρβουνα».
ΜΑΥΡΟ_ΡΟΔΟ_

Yπόθεση
Η 22χρονη Ελισάβετ επιθυμεί να αφιερώσει τη ζωή της στον Θεό. Ζει από δώδεκα χρονών σε ένα γυναικείο μοναστήρι στην επαρχία και είναι δόκιμη μοναχή. Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα που θα λάβει το καλογερικό σχήμα. Είναι όμως και η ώρα της πιο μεγάλης δοκιμασίας, η ώρα που το παρελθόν εισβάλλει σαν χείμαρρος και πάλι στη ζωή της και την παρασέρνει σε μονοπάτια σκοτεινά.

Ένας μεγάλος σεισμός καθιστά το μοναστήρι προσωρινά ακατάλληλο προς χρήση και την αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό της. Εκεί θα γνωρίσει τον Πέτρο, φίλο της ετεροθαλούς αδελφής της και περιζήτητο εργένη.

Το βλέμμα του θα την αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει. Ένας έρωτας ικανός να γκρεμίσει όλες τις βεβαιότητές της. Είναι η ώρα που πρέπει να πάρει τη μεγάλη απόφαση τι πραγματικά επιθυμεί, σε ποιον κόσμο θέλει να ζήσει, ποια είναι.

Μαύρο Ρόδο | Κυριακή  16/10 22:40 (trailer)

Αυτή η νύχτα μένει: Βασίλης Μπισμπίκης (Στρατής) και Ηλιάνα Μαυρομάτη (Ζέτα)
Στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», ο Στρατής έχει στην κατοχή του το μαγαζί «Όνειρο», ένα σκυλάδικο εποχής, το οποίο κάθε βράδυ μαζεύει κόσμο από το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές. Η Ζέτα έρχεται στο Όνειρο, ως μια κοπέλα με όραμα να διαπρέψει και επιθυμία να «κρυφτεί». Γνωρίζει τον Στρατή και το ερωτικό τους ειδύλλιο δεν αργεί να φουντώσει.
afti-i-nixta-menoi
Υπόθεση
Αγρίνιο 1984, νυχτερινό κέντρο το «Όνειρο». Πίσω από τους δυνατούς προβολείς, την ψευδαίσθηση του στρας, τον λουλουδοπόλεμο και την ευφορία του αλκοόλ, κρύβονται ανθρώπινες ιστορίες γεμάτες αλήθεια και πόνο. Και μια ηθική που είναι συχνά καθαρότερη από την υποκρισία των ισχυρών και των επιφανών της ημέρας.

Όταν αποκαλύπτεται στο Χρήστο (Γιάννης Στάνκογλου), τον αυτοδημιούργητο δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης της δεκαετίας του ’80 και ανερχόμενο πολιτικό, ότι ο Στρατής (Βασίλης Μπισμπίκης), ο ντόμπρος και ασυμβίβαστος ιδιοκτήτης ενός τοπικού σκυλάδικου, δεν ήταν μια περιστασιακή σχέση της γυναίκας του αλλά ο κρυφός της έρωτας για 20 χρόνια, το μαγαζί του Στρατή και ολόκληρος ο κόσμος του αρχίζουν να δέχονται έναν ανελέητο πόλεμο από παντού. Καθώς τα μυστικά όλων αποκαλύπτονται και οι απώλειες στοιβάζονται κι από τις δυο πλευρές, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και οι άνθρωποι κερδίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Ταυτόχρονα, ένας ανεξιχνίαστος φόνος, που συνδέεται με το παρελθόν τους, συνεχίζει να τους απειλεί. Κι όλα αυτά σε μια Ελλάδα που αλλάζει με γοργούς ρυθμούς.
Αυτή η νύχτα μένει | Έρχεται στον Alpha
Η Γη της Ελιάς: Αφροδίτη Λιάντου (Μυρτάλη) και Αλέξανδρος Σκουρλέτης (Αλέξης)
Ένας επικίνδυνος και απαγορευμένος έρωτας έχει αναδυθεί στη δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς». Η Μυρτάλη ενδίδει στους πόθους της, αφού ερωτεύεται αυτόν που ουσιαστικά την απήγαγε, και περνάει καυτές ερωτικές νύχτες με τον Αλέξη.
4b61c746118c4e7ea3d9661e1962286f
Υπόθεση
Η πολύκροτη σύλληψη της Αθηνάς συγκλονίζει την οικογένεια Βρεττάκου, προκαλώντας την κατακραυγή της μικρής κοινωνίας. Ευτυχισμένοι, ο Μάνος και η Μαρίνα επιτέλους παντρεύονται. Ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι του Ισίδωρου και του Μάνου θα αναστατώσει την Αντιγόνη και θα προκαλέσει μεγάλες συγκινήσεις. Ο Λυκούργος θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια ιστορία του υποκόσμου με μυστηριώδεις εξαφανίσεις, φόνους και εκβιασμούς. Η ζωή στη γη της Μάνης, όμως, δεν έχει μόνο σκάνδαλα και μίσος, έχει και έρωτες. Η Ιουλία, μετά από έναν καβγά, φεύγει από το σπίτι. Η συγκατοίκηση του Στάθη και της Εύας πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η βαθιά αγάπη ανάμεσα στον Στάθη και στην Ιουλία παραμένει πάντα ζωντανή, «θαμμένη» όμως μέσα τους. Ταυτόχρονα, νέοι έρωτες ανθούν, ενώ κάποιοι τελειώνουν. Η Μυρτάλη γνωρίζει το άλλο «πρόσωπο» της αγάπης. Μπλέκει στη δίνη ενός παθιασμένου έρωτα που δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί, και σιγά-σιγά οδηγείται σε σκοτεινά μονοπάτια.

Φλόγα και Άνεμος: Καριοφυλλιά Καραμπέτη (Κυβέλη) και Άρης Λεμπεσόπουλος (Γεώργιος Παπανδρέου)
Ο θυελλώδης έρωτας του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης ξεδιπλώνεται με όλες τις κρυφές πτυχές του, στη σειρά της ΕΡΤ. Η ιστορία τους θα ταξιδέψει στη Σμύρνη, στο Παρίσι, στο Βερολίνο και στη Χίο, ενώ κοντά τους θα βρεθούν ιστορικές προσωπικότητες της θεατρικής και πολιτικής σκηνής.
Floga_kai_Anemos
Κόκκινο Ποτάμι - Η Συνέχεια: Αναστασία Παντούση (Ιφιγένεια) και Όμηρος Πουλάκης (Δημοσθένης)
Μετά τον ξεριζωμό των Ελλήνων του Πόντου, οι πρόσφυγες προσπαθούν να χτίσουν μια νέα ζωή στην Ελλάδα. Πολλοί από αυτούς καταφεύγουν στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσά τους και η Ιφιγένεια, η οποία όμως φτάνει στην συμπτρωτεύουσα από το Παρίσι, όπου είχε βρει καταφύγιο, καταφέρνοντας να γλιτώσει τη δική της, αλλά και τη ζωή του γιου της από την οργή των Τούρκων.

Στην Ελλάδα η πρωταγωνίστρια φτάνει με σκοπό να αναζητήσει τον μεγάλο της έρωτα, Μίλτο, αγνοώντας φυσικά ότι βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια των εχθρών. Σύμμαχός της σε αυτήν την προσπάθεια θα είναι ο Δημοσθένης Μαντάς, ένας νεαρός γιατρός, ο οποίος την ερωτεύεται παράφορα.
To_Kokkino_Potami


Παγιδευμένοι: Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης) και Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα)
Στους «Παγιδευμένους», μία δολοφονία ένωσε τον Δημήτρη Μαρκέτο με την Άννα Ροδίτη, με έναν έρωτα να αναδύεται σταδιακά, ενόσω οι δύο πρωταγωνιστές προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο ενός φόνου.
pagidevmenoi__2_
Υπόθεση
Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μια δικηγόρος και ένας εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη. Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο.

Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δεν θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους. Γιατί η αλήθεια δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο. Γιατί κανείς δεν είναι αθώος.
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Δευτέρα 19/09 στις 22:00

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης