Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό

«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; » ανέφερε μεταξύ άλλων 

Konstantinidis_
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εμφανίστηκε έντονα συναισθηματικά φορτισμένος στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», καθώς σχολιάστηκε η φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό, με τον 53χρονο Ηλιά Μίχο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε έναντι χρηματικής αμοιβής ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο άνδρας φέρεται επί 4 μήνες να ασελγούσε στην ανήλικη, με τις Αρχές να εντοπίζουν στο κινητό του πάνω από 200 «υποψήφιους» πελάτες.

Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ η μητέρα της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία τον περασμένο Αύγουστο, δηλώνει οργισμένη: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω» τόνισε στον Alpha.

«Έχω τρελαθεί, δεν μπορώ να καταλάβω ότι 213 τέτοιοι άνθρωποι ζουν ανάμεσά μας κι έχουμε τα παιδιά μας. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό το πράγμα» είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και ξέσπασε αργότερα σε κλάματα.

«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; Αυτό κάνει το κράτος; Αν ήμουν εκεί θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου. Να μας βγάλουν τις 213 φωτογραφίες τώρα, όλων!» ξέσπασε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnix1ip2dh1d)


Σημειώνεται ότι ο 53χρονος δράστης οδηγήθηκε χθες, Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες, την ώρα που η ΕΛΑΣ συνεχίζει σε τρία επίπεδα τις έρευνες για την υπόθεση, εκτιμώντας ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του άνδρα.

Ωστοσό, ζήτησε νέα προθεσμία για την Τετάρτη την οποία και πήρε. Ο κατηγορούμενος αποχώρησε αμίλητος απο το ανακριτικό γραφείο και δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.


Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης βγαίνει ξανά για περιοδείες - Πρόβα τελικής ευθείας με στόχο αυτοδυναμία


Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεδριάζουν για αντίμετρα στους βομβαρδισμούς Πούτιν οι G7


Καιρός: Επικίνδυνα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης