Τζέιμς Μποντ: «Δεν θα αναζητήσουμε ηθοποιό για κάποιο διάστημα»

Τζέιμς Μποντ: «Δεν θα αναζητήσουμε ηθοποιό για κάποιο διάστημα»

«Η επιλογή του σωστού  ανθρώπου για τον ρόλο είναι ύψιστης σημασίας για την επιτυχία της ταινίας» σημειώθηκε μεταξύ άλλων 

Bond_
Ο Τζέιμς Μποντ, ο διάσημος Βρετανός μυστικός πράκτορας με το σμόκιν, γιορτάζει σήμερα τα 60 του χρόνια στη μεγάλη οθόνη και ακόμα τα ερωτηματικά είναι πολλά, για το ποιος τελικά θα αναλάβει τον πολυπόθητο και εμβληματικό ρόλο.

Σύμφωνα με τους παραγωγούς του Μποντ, την Μπάρμπαρα Μπρόκολι και τον Μάικλ Τζ. Γουίλσον, η αναζήτηση του νέου ηθοποιού δεν έχει ακόμα ξεκινήσει μετά την «έξοδο» του Ντάνιελ Κρεγκ, στην τελευταία ταίναι «No Time to Die», το 2021.

«Δεν θα αναζητήσουμε ηθοποιό για κάποιο διάστημα» δήλωσε η Μπάρμπαρα Μπρόκολι σε συνέντευξη της.

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε μια ολόκληρη επανεφεύρεση του ρόλου και αυτό είναι το συναρπαστικό αυτήν την στιγμή» συνέχισε.
Καθώς οι φαν συνεχίζουν να συζητούν ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος που θα ενσαρκώσει τον περιζήτητο ρόλο ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον απαντά: «Πρώτ' απ' όλα, θέλουμε έναν καλό ηθοποιό, όχι απαραίτητα έναν ηθοποιό δράσης, αλλά κάποιον που μπορεί να παίξει αυτό που ελπίζουμε ότι θα είναι οι απαιτητικοί ρόλοι που γράφουμε στα σενάριαΑυτό είναι, πιστεύω, το πρώτο πρώτο, αλλά είναι πολύ δύσκολο...δηλαδή, αν δεις τους ηθοποιούς που έπαιξαν τον Μποντ, είναι πολύ δύσκολο να βρεις κοινά χαρακτηριστικά».

Η Μπάρμπαρα Μπρόκολι ανέφερε μάλιστα  ότι η επιλογή του σωστού ηθοποιού είναι ύψιστης σημασίας για την επιτυχία του Τζέιμς Μποντ.
3oMzwY1lFeEZFrHiCWgIL3IFJlt

Κλείσιμο
Ο Σον Κόνερι ήταν ο πρώτος που έπαιξε τον πράκτορα που δημιούργησε ο Ιαν Φλέμινγκ. Ακολούθησαν ο Τζορτζ Λάζενμπι, ο Ρότζερ Μουρ, ο Τίμοθι Ντάλτον, ο Πιρς Μπρόσναν και τέλος ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Τουρκία προσπαθεί να πιέσει την Ελλάδα να ανοίξει τα σύνορα», απαντά η Αθήνα στα fake news Ερντογάν

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου με τις κρυφές κάμερες στη Χαλκιδική «επέμενε να δώσει στο ζευγάρι το δωμάτιο»

«Λειτούργησαν συνδυαστικά κούραση, αϋπνία, πίεση και ζέστη», λέει η Νόνη Δούνια για τη λιποθυμία της στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης