Δυο Ξένοι: Συγκίνηση στο Twitter για την τηλεοπτική επιστροφή της Ντένης Μαρκορά

Δυο Ξένοι: Συγκίνηση στο Twitter για την τηλεοπτική επιστροφή της Ντένης Μαρκορά

«Ένα περίεργο συναίσθημα τώρα που έφυγε από κοντά μας η Ντίνα Κώνστα.... αθάνατη και θα το βλέπουμε για πάντα», «Πολύ δύσκολα βλέπονται αυτή τη φορά οι "Δυο Ξένοι"», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών για την απώλεια της ηθοποιού

ntina_kwnsta_deni_markora_art__1_
Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Ντίνας Κώνστα, η σειρά «Δυο Ξένοι» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και η εμφάνιση της ηθοποιού, ως Ντένη Μαρκορά, δημιούργησε ένα διαφορετικό κλίμα για το κοινό.

Ειδικότερα, η επιστροφή της σειράς του Mega συγκίνησε τους τηλεθεατές, λόγω της πολύ πρόσφατης απώλειας της Ντίνας Κώνστα. «Ένα περίεργο συναίσθημα τώρα που έφυγε από κοντά μας η Ντίνα Κώνστα.... αθάνατη και θα το βλέπουμε για πάντα»,«Αθάνατη», «Πολύ δύσκολα βλέπονται αυτή τη φορά οι "Δυο Ξένοι"», ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter.

Δείτε περισσότερα παρακάτω

Κλείσιμο



Υπενθυμίζεται, ότι η Ντίνα Κώνστα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών στις 3 Ιουλίου. Την θλιβερή είδηση γνωστοποίησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την δεκαετία των 90s είχε γίνει γνωστή μέσα από τον μυθικό ρόλο της «Ντένης Μαρκορά» στους «Δύο Ξένους», ο οποίος ακόμη και σήμερα θεωρείται ρόλος ιδιαίτερα δημοφιλής στην pop κολτούρα. Μέσα σε λίγα λεπτά από την είδηση του θανάτου της, εκατοντάδες χρήστες του διαδικτύου θέλησαν να αποχαιρετήσουν την σπουδαία ηθοποίο με τον δικό τους τρόπο. Ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και ότι «η Ντένη Μαρκορά πάει να συναντήσει τον γιο της Κωνσταντίνο», αναφερόμενοι στον Νίκο Σεργιανόπουλο.



ιμπιλαςντενημαρκορα






Ειδήσεις σήμερα:

Το πόρισμα της Αρχής για το ξέπλυμα: Πώς «έδεσαν» το ζεύγος Τράγκα

Το σχέδιο Μητσοτάκη για εκλογές την άνοιξη του 2023: Γιατί το πάει έως το τέλος της θητείας

Κιργιστάν: Τουρίστες γλίτωσαν από θαύμα από χιονοστιβάδα στα βουνά του Τιεν Σαν – Δείτε βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης