Ο μισθοφόρος και ο αγρότης είχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι δύο παίκτες ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν πλέον, καμια επικοινωνία.
«Δεν πίστευα ότι έπρεπε να φύγω, αλλά αφού ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς. Δεν τον έδειρα τον Τάκη, αν τον έδερνα θα το καταλαβαίνατε, θα είχε σημάδια. Δεν νομίζω πως ο κόσμος ήθελε την αποχώρησή μου. Φυσικά και δεν μιλήσαμε ξανά με τον Τάκη. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα, από τη στιγμή που με πρόσβαλε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl8bu35u5335)
Από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε πως ούτε κι εκείνος έχει σκοπό να μιλήσει ξανά με τον Γιώργο Κατσαούνη. «Ο Γιώργος Κατσαούνης είχε μια συμπεριφορά παραβατική, έχει τιμωρηθεί από την παραγωγή και βγαίνει σε όλα τα κανάλια και λέει ότι δεν έχει γίνει κάτι. Αν δεν είχε γίνει κάτι, θα ήταν μέσα στο παιχνίδι. Τώρα τι να πω; Πουλάμε μαγκιές και ο καθένας λέει ό,τι θέλει», είπε.
Τέλος, αναφορικά με το ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας δήλωσε: «Εγώ θέλω να πάει ο Στάθης τελικό και να το πάρει εκείνος. Οι άλλοι είναι σαν να μην υπάρχουν για εμένα».
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.