Ο Κρις Χέμσγουορθ στην πρεμιέρα του «Thor: Love and Thunder» με την οικογένειά του

Ο Κρις Χέμσγουορθ στην πρεμιέρα του «Thor: Love and Thunder» με την οικογένειά του

Δείτε τις φωτογραφίες από το κόκκινο χαλί με την Έλσα Πατάκι, τους γιους του και τον σκηνοθέτη της ταινίας,  Τάικα Γουαϊτίτι

Thor_Love_And_Thunder_3__1_
Η πρεμιέρα της πολυαναμένομενης ταινίας «Thor: Love and Thunder» πραγματοποιήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Ο Κρις Χέμσγουορθ ταξίδεψε μέχρι τη γενέτειρά του για την πρεμιέρα της ταινίας, όπου και πρωταγωνιστεί. Τον ηθοποιό συνόδευσαν στο κόκκινο χαλί, η σύζυγός του, ‘Ελσα Πατάκι και τα δίδυμα παιδιά τους, Σάσα και Τρίσταν, ενώ το «παρών» έδωσε και ο σκηνοθέτης της ταινίας, Τάικα Γουαϊτίτι.

Ο «Thor» φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά του και τον Γουαϊτίτι.

Δείτε τις φωτογραφίες


Thor_Love_And_Thunder_2
Ο Κρις Χέμσγουορθ με την Έλσα Πατάκι και τους γιους τους

Thor_Love_And_Thunder_3

Thor_Love_And_Thunder_1
Ο Κρις Χέμσγουορθ με τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι

Η Marvel ανακοίνωσε τον τίτλο για το «Love and Thunder» το 2019 στο San Diego Comic-Con, όπου ο Κέβιν Φέιτζ, αποκάλυψε ότι η Νάταλι Πόρτμαν θα επιστρέψει για πρώτη φορά μετά το «Thor: The Dark World» το 2013.

Ο σκηνοθέτης Τάικα Γουαϊτίτι επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το «Love and Thunder» μετά το Thor: Ragnarok το 2017. Στα χρόνια που ακολούθησαν, ο Γουαϊτίτι κέρδισε ένα Όσκαρ και έγινε βασικό μέλος της οικογένειας της Disney, παίζοντας και σκηνοθετώντας επεισόδια της σειράς Disney+ The Mandalorian και αναπτύσσοντας μια ταινία Star Wars για το στούντιο.
Chris_loveandthunder22__1_


Ο Γουαϊτίτι έγραψε το σενάριο του «Love and Thunder» από μια ιστορία στην οποία συνεργάστηκε με την Τζένιφερ Κέιτιν Ρόμπινσον.

Με το «Love and Thunder», ο Χέμσγουορθ γίνεται ο πρώτος ηθοποιός της Marvel που πρωταγωνιστεί σε μια τέταρτη σόλο ταινία. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην ταινία «Avengers: Endgame» (2019) που σύστησε στον κόσμο έναν Thor που είχε κατάθλιψη μετά την αποτυχία του να σταματήσει τον Thanos.

Στο τρέιλερ υπάρχουν νέα πλάνα από τη Jane Foster (Νάταλι Πόρτμαν), η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor, και από τον Θεό Δία, τον οποίο ενσαρκώνει ο Ράσελ ΚρόουΕπίσης για πρώτη φορά εμφανίζεται ο «κακός» της ταινίας, ο Gorr the God Butcher (Χασάπης των Θεών), τον οποίο υποδύεται ο Κρίστιαν ΜπέιλΤο πρώτο teaser του «Love and Thunder» έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο και αποκάλυψε έναν Thor που είχε εγκαταλείψει τη ζωή του σούπερ ήρωα μετά τα γεγονότα του Endgame.

Κλείσιμο
thor12


H υπόθεση της ταινίας

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία κραδαίνει το μαγικό σφυρί, το Mjolnir, ως Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά. Επίσης ο Ματ Ντέιμον επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Σαμ Νέιλ ως Fake Odin και την Μελίσα Μακ Κάρθι ως Fake Hela.

Το «Thor: Love and Thunder» θα προβληθεί στις αίθουσες στις 8 Ιουλίου.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer

Φωτογραφίες: SplashNews / Ideal Image


Ειδήσεις σήμερα

«Μας σκούντηξε και μας κοίταξε άγρια», λένε οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Πλεύρης για κορωνοϊό: Ίσως ληφθούν ήπια μέτρα το φθινόπωρο - Δεν έχει νόημα τώρα

Φορολοταρία Μαΐου: Οι τυχεροί λαχνοί - Δείτε αν κερδίσατε





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης