Καρντάσιαν: Απογοητευμένο το κοινό από την κακή σκηνοθεσία του ριάλιτι - «Μπορείς και καλύτερα Hulu»

Καρντάσιαν: Απογοητευμένο το κοινό από την κακή σκηνοθεσία του ριάλιτι - «Μπορείς και καλύτερα Hulu»

Η σκηνή που δείχνει την οικογένεια να συζητά για τον Τρίσταν Τόμπσον υποτίθεται πως γυρίστηκε μία μέρα αφού ξέσπασε το σκάνδαλο για το παιδί του με τη Μάραλι Νίκολς, ενώ στην πραγματικότητα, γυρίστηκε δύο μήνες μετά - Το ντύσιμο της Κόρτνεϊ «πρόδωσε» την παραγωγή

Καταγραφη
Ενώ το νέο ριάλιτι της οικογένειας Καρντάσιαν συνεχίζεται, το κοινό τους φαίνεται κάπως «απογοητευμένο» από την κακή σκηνοθεσία.

Οι εμμονικοί θαυμαστές των διάσημων αδερφών φαίνεται πως παρατηρούν την παραμικρή λεπτομέρεια κι ίσως αυτό «κοστίσει» στο ριάλιτι, αφού υπάρχουν κάποιες αστοχίες.


Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι που κυκλοφόρησε στο δίκτυο της Hulu, οι αδερφές Καρντάσιαν φαίνονται να κάνουν μια οικογενειακή συνάντηση για να μιλήσουν για το σκάνδαλο του Τρίσταν Τόμπσον, αναφορικά με το παιδί που απέκτησε με τη Μάραλι Νίκολς.

Ωστόσο, αυτό που παρατήρησαν όλοι ήταν ότι ενώ η εν λόγω σκηνή υποτίθεται πως γυρίστηκε μία μέρα, αφού ξέσπασε το σκάνδαλο, στην πραγματικότητα, γυρίστηκε δύο μήνες μετά!

Την αποκάλυψη έκανε άθελά της η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αφού οι θαυμαστές συνειδητοποίησαν ότι είχε την ίδια ακριβώς εμφάνιση, όπως όταν φωτογραφήθηκε στο Μαλιμπού τον Ιανουάριο του 2022.

‘The Kardashians’ exposed for staging family meeting about Tristan Thompson | Page Six

«Η οικογενειακή συνάντηση γυρίστηκε στις 31 Ιανουαρίου με βάση το ντύσιμο της Κόρτνεϊ. Η Κλόε ανακάλυψε το σκάνδαλο κατά τα τέλη Νοεμβρίου/αρχές Δεκεμβρίου, όταν διέρρευσαν τα έγγραφα κοντά στα Χριστούγεννα», γράφουν οι θαυμαστές στο Twitter.

Κλείσιμο
Kάποιος άλλος επέκρινε το ριάλιτι, επειδή δεν τηρεί το πραγματικό χρονοδιάγραμμα και αυτό επηρεάζει σίγουρα και την απόδοση της σκηνής.

«Τώρα εξηγείται γιατί αυτή η οικογενειακή συνάντηση είναι εντελώς τυπική. Σαν να μην υπάρχουν συναισθήματα. Μακάρι να είχαν τηρήσει ένα πραγματικό χρονοδιάγραμμα αντί να το ανακατέψουν για να έχουν ένα καλό τελευταίο επεισόδιο. Μπορείς και καλύτερα Hulu», έγραψε.



Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, αποδείχθηκε πως ο Τρίσταν όχι μόνο διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα εκτός την Κλόε, αλλά απέκτησε και παιδί μαζί της, το οποίο στην αρχή προσπάθησε να αρνηθεί ότι είναι δικό του. Τελικά, το τεστ πατρότητας που ο ίδιος απαίτησε, απέδειξε πως είναι ο πατέρας του παιδιού.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρωσία κόβει σταδιακά το αέριο στην Ευρώπη, την ώρα που οι χώρες θέλουν να προετοιμαστούν για τον χειμώνα

Ο συζυγοκτόνος αστυνομικός της Κηφισιάς μέσα από το κελί του στο protothema.gr: «Δεν κατάφερα να συγκρατήσω τον εαυτό μου»

Βρετανία: Εκατοντάδες... ορφανές αποσκευές στοιβαγμένες στον τερματικό σταθμό του Χίθροου - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης