Κάιλι Τζένερ για Τρίσταν Τόμπσον: «Είναι το χειρότερο άτομο στον πλανήτη»

Κάιλι Τζένερ για Τρίσταν Τόμπσον: «Είναι το χειρότερο άτομο στον πλανήτη»

Oι αδερφές Καρντάσιαν δηλώνουν εντελώς απογοητευμένες από τη συμπεριφορά του άσου του NBA προς την αδερφή τους, Κλόε - «Έξαλλη» η Κάιλι Τζένερ για το σκάνδαλο με την εγκυμοσύνη της Μάραλι Νίκολς

jenner-thomson-arthro
Καμία από τις αδερφές Καρντάσιαν δεν μπορεί να «χωνέψει» τις απιστίες του Τρίσταν Τόμπσον προς την Κλόε.

Ο άσος του NBA μπορεί να διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στο μπάσκετ, όμως δεν τα καταφέρνει με την ίδια ευκολία στην προσωπική του ζωή, αφού όπως όλα δείχνουν... δυσκολεύεται να μείνει πιστός στη μητέρα της κόρης του, Τρου.


Η Κλόε από τη μεριά της έχει κάνει ουκ ολίγες προσπάθειες να σώσει τη σχέση τους, συγχωρώντας κάθε του απιστία και διαψεύδοντας τα σκάνδαλα που βγαίνουν στη δημοσιότητα, προκειμένου να προστατεύσει την οικογένειά τους.

Ωστόσο, εκείνος δεν φαίνεται μετανιωμένος. Πρόσφατα, αποδείχθηκε πως όχι μόνο διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα, αλλά απέκτησε και παιδί μαζί της, το οποίο στην αρχή προσπάθησε να αρνηθεί ότι είναι δικό του. Τελικά, το τεστ πατρότητας που ο ίδιος απαίτησε, απέδειξε πως είναι ο πατέρας του παιδιού.

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι «Kardashians», οι αδερφές της Κλόε μαθαίνουν για το σκάνδαλο με τη Μάραλι Νίκολς, τη μητέρα του παιδιού του Τρίσταν Τόμσον και φαίνεται πως δεν αντιδρούν το ίδιο ήρεμα, όπως η αδερφή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Κιμ Καρντάσιαν εμφανίζεται στο επεισόδιο να διαβάζει τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σχετικά με αυτό το θέμα και μεταφέρει τα «δυσάρεστα» νέα στις αδερφές της.

Κλείσιμο

«Λέτε ψέματα, δεν το πιστεύω», ακούγεται να λέει η Κάιλι Τζένερ στο τηλέφωνο, ενώ μαθαίνει τα νέα από την Κιμ. «Τρέμω για εκείνη. Η ψυχή μου ένιωσα ότι πέθανε. Ο Τρίσταν είναι ο χειρότερος άνθρωπος στον πλανήτη», συμπληρώνει στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, στην κλήση συμμετείχε και η Κόρτνεϊ, η οποία υπενθύμισε στις αδερφές της πόσα έχει κάνει η Κλόε για αυτόν τον άντρα.

«Είναι δυνατόν; Η Κλόε του έκανε ολόκληρη έκπληξη για τα 30α γενέθλιά του. Τον έφερε ξανά στο σπίτι της. Ας επιβεβαιώσουμε τι έχει γίνει με αυτό το κορίτσι», λέει η Κόρτνεϊ σχετικά με τη Μάραλι Νίκολς.

Όλες οι αδερφές Καρντάσιαν κατέληξαν ότι αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει στην αδερφή τους, μετά από όσα έχει κάνει και συμφώνησαν ότι δεν θα έπρεπε να του δώσει άλλη ευκαιρία.

Μιλώντας πρόσφατα σε συνέντευξή της η Κλόε Καρντάσιαν είχε δηλώσει για τον Τρίσταν: «Όταν ήμουν με τον Τρίσταν στην αρχή, ένιωθα τρομερή ασφάλεια κοντά του. Ήμασταν πολύ καλά».



Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τα προβλήματα μεταξύ τους ξεκίνησαν, λίγο πριν γεννήσει το παιδί τους.

«Θυμάμαι, όταν με απάτησε λίγο πριν γεννήσω την Τρου και παρόλα αυτά, κατάφερα να τον έχω ακόμα στην αίθουσα τοκετού. Μπορεί να φαινόταν περίεργο στον έξω κόσμο, αλλά εγώ ήθελα, όταν η κόρη μου παρακολουθεί τα βίντεο της οικογένειάς μας, να είναι αγνά και τέλεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλόε.


Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρας που είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία το πρώτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ «στα σκαριά» και ο Μητσοτάκης σε περιοδείες με εκλογικό χρώμα

Survivor: Ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η… αμνησία του Μαρτίκα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης