Άμπερ Χερντ: «Φανταστικός ηθοποιός» ο Ντεπ, με έκριναν άδικα τα social media

Άμπερ Χερντ: «Φανταστικός ηθοποιός» ο Ντεπ, με έκριναν άδικα τα social media

«Δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι είχα δίκαιη εκπροσώπηση στα κοινωνικά δίκτυα» είπε η ηθοποιός, «ακόμα κι αν νομίζετε ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτρολικά σχόλια»

amber-heard-0
Ευθύνες στον, όπως ισχυρίζεται, άδικο σχολιασμό σε βάρος της από τα κοινωνικά δίκτυα επιρρίπτει η Αμπερ Χερντ που θεωρεί ότι μεροληπτούσαν υπέρ του πρώην συζύγου της Τζόνι Ντεπ.

Σε συνέντευξή της στο NBC, την πρώτη μετά την πολύκροτη δίκη, η Χερντ δηλώνει ότι δεν κατηγορεί τους ενόρκους για την απόφαση που πήραν.

«Στην πραγματικότητα καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», είπε για τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, η Αμπερ Χερντ τα έβαλε με τα social media και επισήμανε ότι ο σχολιασμός στο Διαδίκτυο για την υπόθεση ήταν «άδικος σε βάρος της». Τα κοινωνικά δίκτυα, όπως είπε, ήταν μαζικά στο πλευρό του Ντεπ σε όλη τη διάρκεια της δίκης.

Κλείσιμο
«Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή πώς κρίνει ό,τι συνέβη στην ιδιωτική ζωή του σπιτιού μου, στον γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά».

«Αλλά ακόμα και κάποιος που είναι σίγουρος ότι αξίζω όλο αυτό το μίσος και τα βιτριολικά λόγια, ακόμα κι αν νομίζετε ότι λέω ψέματα, δεν θα μπορούσατε να με κοιτάξετε στα μάτια και να μου πείτε ότι στα social media υπήρξε δίκαιη εκπροσώπηση. Δεν μπορείτε να μου πείτε ότι πιστεύετε πως αυτό ήταν δίκαιο».

Amber Heard Breaks Silence: I Don't Blame The Jury


Το NBC αναφέρει ακόμη ότι το hashtag #justiceforjohnnydepp (Δικαιοσύνη για τον Τζόνι Ντεπ) στο TikTok είχε σχεδόν 20 δισεκατομμύρια προβολές, ενώ το #justiceforamberheard (Δικαιοσύνη για την Άμπερ Χερντ) είχε μόλις 27 εκατομμύρια, σχεδόν το 0,1% αυτού για τον Ντεπ!

Ο Τζόνι Ντεπ είχε μηνύσει την πρώην σύζυγό του για άρθρο της στο οποίο, αν και δεν τον κατονόμαζε, αναφερόταν στις καταγγελίες σε βάρος του όταν βγήκε το διαζύγιό τους το 2016. Η Χερντ απάντησε και αυτή με αγωγή.

Η απόφαση βγήκε την 1η Ιουνίου υπέρ του Ντεπ, στον οποίο επιδικάστηκαν 15 εκατ. δολάρια σε αποζημίωση. Επειτα από συμψηφισμό, ο Ντεπ θα λάβει από τη Χερντ 10,4 εκατ. δολάρια.




Ειδήσεις σήμερα:

Στα 140 εκατ. η περιουσία του Τράγκα - Η θυρίδα με τις ράβδους χρυσού

Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε αμερικανικά και ευρωπαϊκά όπλα στην Ανατολική Ουκρανία

Αποθέωση στο live της Φουρέιρα στη Μύκονο, ουρά χιλιομέτρων για τον «Scorpio» και μία κρέπα… «χρυσάφι»  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης