Ο Γιώργος Λάνθιμος δεν σταματάει να συνεργάζεται με τη μούσα του και βραβευμένη με Όσκαρ Έμα Στόουν, επιλέγοντας την ηθοποιό για άλλη μια φορά ως πρωταγωνίστρια για το επόμενο έργο του με τίτλο «Bugonia».
Το «Bugonia» ακολουθεί δύο νεαρούς με εμμονή στη συνωμοσιολογία, οι οποίοι απαγάγουν την υψηλόβαθμη διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας, πεπεισμένοι ότι είναι εξωγήινη που έχει σκοπό να καταστρέψει τον πλανήτη Γη. Το σενάριο είναι του σεναριογράφου του «Succession» και του «Menu» Γουίλ Τρέισι.
Το «Bugonia» βασίζεται στην κορεατική ταινία του 2003 «Save the Green Planet».
Αυτή θα αποτελέσει την 5η συνεργασία τους μετά τα «Favourite», «Poor Things», «Kinds of Kindness» και τη μικρού μήκους ταινία, «Βληχή.»
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.