Τζένη - Τζένη και Φαίη - Φαίη

Όσο τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά, οι εκπομπές στην ουρά της σεζόν δείχνουν να είναι σε αποδρομή

mpalatsinou343
Παρακολουθώντας τον τρόπο με τον οποίο η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων στην εκδήλωση «Hautes Grecians» το βράδυ της Τετάρτης, καταλαβαίνει εύκολα πώς δίνεις συνέντευξη και μένουν όλοι ευχαριστημένοι.

Απλή και χαμογελαστή, δεν έκρινε και δεν χαρακτήρισε κανέναν. Δεν απέκλεισε αλλά και δεν επιβεβαίωσε τηλεοπτική επιστροφή, έκανε φοβερή ντρίπλα και από το «GNTM» του σήμερα αναφέρθηκε με νοσταλγία στο πρώτο όπου και συμμετείχε, ενώ δεν απέφυγε και τις προσωπικές ερωτήσεις, δίνοντας ισορροπημένες απαντήσεις. Ας δουν το απόσπασμα κάποιες εκπρόσωποι του ανθυποlifestyle που όταν βλέπουν κάμερα νιώθουν Μαρκησίες στην τοποθεσία εγκαίνια κρεπερί…

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckfe8h4ypakh)


Αυτές οι διαδρομές από την ΕΡΤ στο OPEN καταντούν πλέον προβλεπόμενες. Εν μέρει και αψυχολόγητες, αν αναλογιστεί κάποιος το πόσο διαφορετική φυσιογνωμία προγράμματος έχουν το OPEN και η ΕΡΤ. Θα δούμε που θα βγάλει η μετακόμιση πολύ σύντομα.

Πάντως, όσα χρόνια και να περάσουν, στην ελληνική τηλεόραση πάντα θα συζητάμε για πρόσωπα τα οποία έχουν πορεία ετών. Οπως η Ράνια Θρασκιά και η Μαρία Μπακοδήμου. Στον τίτλο απαιτούμε νέο αίμα και στο περιεχόμενο του κειμένου αναζητούμε την ασφάλεια της εμπειρίας. Σωστά;

Η Φαίη Σκορδά το είχε κάνει ξεκάθαρο. Την επόμενη σεζόν δεν θα συμπαρουσίαζε το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα. Και δεδομένης της εμπειρίας, της πολυετούς τηλεοπτικής παρουσίας και της αμοιβαίας εκτίμησης με τον ΑΝΤ1, ο στόχος επετεύχθη. Θα είναι μόνη της, με δική της ομάδα και με περιεχόμενο που εκείνη επιλέγει. Περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

LIAGKAS2233


Το ok πήραν από το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τις Τυπολογίες, η νέα σειρά του Σπύρου Παπαδόπουλου, η μουσική σειρά εκπομπών του Φοίβου Δεληβοριά και ο νέος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Τα συμβόλαια οι παρουσιαστές λογικά τα διαπραγματεύονται στα γραφεία των καναλιών και όχι στα πλατό. Είτε «λύνονται» είτε «δένονται». Ετσι νομίζω.

Και αποχαιρετώ με το καθιερωμένο κουίζ. Ποιο πάνελ ξηλώνεται σύσσωμο, καθώς η χαμηλή τηλεθέαση δημιούργησε ένταση;



Ειδήσεις σήμερα

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Καβάλα: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη σύγκρουση, γυναίκα φωνάζει «μακελειό»

Πόλεμος στην Ουκρανία - Washington Post: Οι Ρώσοι πήραν από το Τσερνόμπιλ εξοπλισμό 135 εκατ. δολαρίων

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ την «είδε» πρόεδρος - Εισηγείται να φύγουν Ποτσετίνο, Νεϊμάρ και άλλοι 12 παίκτες!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης