Ο Λάζαρος «κέντησε», το «Πρωινό» κλείδωσε και το Mega γκάζωσε

Ο Λάζαρος «κέντησε», το «Πρωινό» κλείδωσε και το Mega γκάζωσε

Μέχρι τα μέσα Ιουλίου έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά και να ακούσουν τα αυτιά μας ακόμη περισσότερα

lazaros-gewrgakopoulos3454
Καλό μήνα και συγχαρητήρια σε όλα τα κανάλια που κατέκτησαν τις κορυφές της τηλεθέασης. Όλα τα δελτία ειδήσεων ήταν κυρίαρχα, οι εκπομπές με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάτησαν κορυφή και οι παρουσιαστές εμφανίζονται στα δελτία Τύπου ωσάν κυρίαρχοι της σεζόν. Εχει πλάκα πάντως.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως με 13,9% μέσο όρο ημέρας στο σύνολο του κοινού και 12,4% στο δυναμικό κοινό 18-54, το MEGA διατήρησε και τον Μάιο την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης και ξεχώρισε για μία ακόμη φορά από τον ανταγωνισμό. Ταυτόχρονα, το MEGA ήταν ο νικητής και της prime-time ζώνης, όπου κατέγραψε μέσο όρο 17,9% στο σύνολο του κοινού. Επιπλέον το πρώτο πεντάμηνο του 2022, Ιανουάριος-Μάιος, με ποσοστό 12,7%, το MEGA επικράτησε στο δυναμικό κοινό 18-54, έναντι των άλλων σταθμών. Τώρα όλα τα υπόλοιπα… Να είχαμε να λέγαμε και να γράφαμε.

Οριστικά σε διαφορετικές ζώνες Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Από δύο ώρες έκαστος και με διαφορετικό περιεχόμενο και συνεργάτες.

Liagkas-Skorda


Είτε υποδύεται τον σκληρό Καραπάνο στον «Σασμό» είτε δίνει συνέντευξη, όπως αυτή στο «Στούντιο 4», ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος εκτός από σπουδαίος θεατρίνος είναι απολαυστικός συνομιλητής και μία προσωπικότητα ιδιαίτερη και εκλεκτή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckeuix2dw0wp)


Η καλή μυθοπλασία συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 plus. Μετά τις «Σέρρες» η σειρά της «Γέφυρας». Η νέα σειρά αποτελεί την ελληνική μεταφορά της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «BRON/BROEN», που έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, αποσπώντας δεκάδες βραβεία, ενώ έχει ήδη προσαρμoστεί σε 6 χώρες. Η ελληνική του εκδοχή, που έχει ως φόντο τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας έκανε πρεμιέρα στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+ στις 27 Μαΐου 2022, ενώ αποτελείται από 10 επεισόδια.

Αποχαιρετιστήριο δείπνο σε ταβέρνα στην Καισαριανή αυτή την ώρα παραθέτει ο Γιώργος Γαμπρίτσος. Οι καλεσμένοι ξεπερνούν τους 60 και τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν τα μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ από την τσέπη τους.

Προς το Open βαδίζει η Ινα Ταράντου, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, εγκαταλείπει την ΕΡΤ.

Απαράδεκτος ο καβγάς και το περιεχόμενό του σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» μεταξύ του Πέτρου Κουσουλού και του Γιώργου Καλλιακμάνη.

Μην χρησιμοποιείτε τις προτάσεις και κάποια διερευνητικά ραντεβού ή τηλεφωνήματα για να γίνει ντόρος. Δεν βοηθά κανέναν αυτό πλέον και σίγουρα δεν ενδιαφέρει τον κόσμο. Ασε που τα μισά δεν ισχύουν, γιατί ρεπορτάζ κάνουμε… Δεν θα μιλήσω ακόμα, δεν θα μιλήσω.

Περαστικά στον Αρη Καβατζίκη, για τον οποίο όλοι στοιχηματίζαμε ότι λόγω σχολαστικότητας και προσοχής δεν θα κολλούσε ποτέ κορωνοϊό. «Κουβά» πήγαμεεεε.

Κουίζ: Ποιος τηλεφώνησε σε επικεφαλής προγράμματος και ζήτησε… μεταγραφή;


Ειδήσεις σήμερα:

Μήνυμα κατά Άγκυρας και από το Βερολίνο: «Δεν γίνεται ανεκτή η αμφισβήτηση της ακεραιότητας της Ελλάδας»

Τα Amber Alerts έρχονται στο Instagram

Κάσια Γκαλάνιο: Νεκρή βρέθηκε η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης