Είναι κιόλας καλοκαίρι και ήδη αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει να επισκεφθούν την παραλία και να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Ανάμεσα σε αυτούς και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.
Η ηθοποιός έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έσπευσε στην παραλία.
Πόζαρε topless στην παραλία και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η ίδια μάλιστα έκρυψε με τα χέρια της τα επίμαχα σημεία και τα likes έπεσαν βροχή.
«Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγος χρόνος. Να πάω πίσω από τον ήλιο και να ρίξω το βάρος μου. Το μόνο που χρειάζομαι είναι μια γαλήνη σε αυτό το μυαλό. Μπορώ να γιορτάσω», έγραψε στην ανάρτησή της στην αγγλική γλώσσα στο Instagram η ηθοποιός.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.