Τρένταρε το Chart Show με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή στο μεγαλύτερο 80s πάρτι - έφτασε το 17,4%

Τρένταρε το Chart Show με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή στο μεγαλύτερο 80s πάρτι - έφτασε το 17,4%

Mε συνολικό ποσοστό 13,6% στο δυναμικό κοινό έφερε την prime time του Alpha στη δεύτερη θέση, ανέβασε τον μέσο όρο του σταθμού στην τηλεθέαση ημέρας όπου κέρδισε την πρώτη θέση

Δεσποινα_Βανδη
Με ένα ακόμα δυνατό τοπ 30, αυτή τη φορά με τα πιο δημοφιλή ελληνικά τραγούδια της δεκαετίας του ‘80, το Chart Show στον Alpha, με τη Δέσποινα Βανδή στο τιμόνι του σόου, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

Το μουσικό σόου, σε παραγωγή Barking Well, είχε μια σειρά από ξεχωριστούς καλεσμένους: Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοντολάζος, Χριστίνα Μαραγκόζη, Κώστας Μπίγαλης, Πασχάλης, Πωλίνα και Ελένη Φιλίνη ερμήνευσαν στο πλατό του Chart Show τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας μαζί με τους νεότερους Βασίλη Πορφυράκη, Αναστάσιο Ράμμο και Έλενα Τσαγκρινού.

Αργυρακη_-_Βανδη_-_Αρσενακος


Καλεσμένοι στην παρέα της Δέσποινας Βανδή ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιάννης Βούρος και η Καίτη Φίνου, καλλιτέχνες με μακρά πορεία, που σχολίασαν την δεκαετία του ’80 και το μουσικό στίγμα που άφησε στην ιστορία της ελληνικής μουσικής. Το hashtag του Chart Show πρωταγωνίστησε στα tweets, κερδίζοντας την πρώτη θέση στα trends της βραδιάς, με τους τηλεθεατές να σχολιάζουν τα δρώμενα στην εκπομπή, αλλά και συγκλονιστικές on stage ερμηνείες.

Πασχαλης_-_Βανδη
Κλείσιμο


Από τα πρώτα λεπτά το σόου του Alpha συγκέντρωσε υψηλό ενδιαφέρον κόβοντας δεύτερο το νήμα της τηλεθέασης στον ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό της prime time ζώνης του Σαββατόβραδου, αφού ξεπέρασε το 17% στo δυναμικό κοινό 18-54 και άγγιξε το 20% στο γενικό κοινό σε τέταρτο κατά την εξέλιξη της βραδιάς. Το Chart Show από τις 00.30 μέχρι το φινάλε της ήταν πρώτη σε τηλεθέαση σε όλα τα κοινά.


Mε συνολικό ποσοστό 13,6% στο δυναμικό κοινό έφερε την prime time του Alpha στη δεύτερη θέση, ανέβασε τον μέσο όρο του σταθμού στην τηλεθέαση ημέρας όπου κέρδισε την πρώτη θέση.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφεδρείες για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας - Σχέδιο στέγης για νέους

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο - Τουρκάλα εκατομμυριούχος κατέθεσε 750.000 λίρες «δώρο» στην πριγκίπισσα Βεατρίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης