Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω πληρωθεί παραπάνω από όσο αξίζω»

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω πληρωθεί παραπάνω από όσο αξίζω»

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής και τις υψηλές αμοιβές που έχει λάβει

atheridis
Για την καριέρα του στον χώρο της υποκριτικής, καθώς και τις αμοιβές που έπαιρνε στο παρελθόν, μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μία συνεργασία του, όπου έπαιρνε πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά, που ο ίδιος θεωρεί πως αξίζει.

«Νιώθω τόσο περήφανος που μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά. Δεν το περίμενα καν. Με τα λεφτά δεν έχω κάποια σχέση. Είμαι από αυτούς που θέλουν να δουλεύουν για να ζουν/ Δεν θέλω να ζω για να δουλεύω, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, που δουλεύουν και δεν τα βγάζουν και πέρα. Δεν έλυσα όμως αυτό το πρόβλημα, να πω ότι έχω τα λεφτά και δεν χρειάζεται να δουλέψω ξανά. Όπως λέμε να κερδίσω το Τζόκερ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ευχής έργο είναι για τα λεφτά που βγάζεις να υπάρχει από πίσω ένας μόχθος για να λες ότι ισορροπείς».

Ανέφερε μάλιστα, πως κατά τη γνώμη του έχει πληρωθεί περισσότερο από όσο πιστεύει ότι αξίζει. «Πιστεύω ότι έχω πληρωθεί και παραπάνω από όσο αξίζω. Ζήτησα παραπάνω, γιατί πίστευα ότι θα τα πάρω και μου τα δώσανε. Θυμάμαι μία κουβέντα που είχα κάνει και έφτασα να παίρνω τότε, 10.000 το επεισόδιο. Το είπα κιόλας, με απόλυτη ειλικρίνεια. Ότι πιστεύω πως το επεισόδιο είναι για 5.000, όμως πίστευα ότι θα μου τα δώσεις και τα ζήτησα. Ήξερα από τότε πως τα λεφτά που παίρνω, δεν τα δικαιολογεί τίποτα», δήλωσε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ci1t1cu9753t)

Όσο για το παιδί που απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία, ο Θοδωρής Αθερίδης δήλωσε: «Αιφνιδιάστηκα, όταν έμαθα ότι περιμένω παιδί. Δεν το ήθελα. Είχαμε φτάσει με την Ελένη στην πόρτα του γυναικολόγου και είχαμε αποφασίσει να το ρίξουμε, αυτή το ήθελε κι εγώ δεν το ήθελα. Όταν φτάσαμε, μου λέει "χτύπα το κουδούνι" και λέω "όχι εσύ θα το χτυπήσεις", μου λέει "όχι, εσύ" και της λέω "ωραία πάμε να φύγουμε". Έτσι κρατήσαμε το παιδί. Είχα άγχος, γιατί δεν είχα μία. Ήμουν ηθοποιάκος, ευτυχώς που έκανα κορίτσι. Αν είχα αγόρι, θα είχα μεγαλύτερο πανικό, θα έλεγα τι πρότυπο άντρα είμαι εγώ;».

Τέλος, για τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, δήλωσε πως δεν έχει πάρει καν διαζύγιο, ενώ το εγγονάκι που απέκτησαν τους έφερε πολύ κοντά. Περνούν πολλές ώρες μαζί καθημερινά, όμως αποφάσισαν να ζουν χωριστά.



Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα έκανε σεξ με 9 ανήλικους μαθητές δίνοντάς τους για αντάλλαγμα... ηλεκτρονικά τσιγάρα!

Στο νοσοκομείο ανήλικη που μέθυσε σε κλαμπ στο Ηράκλειο

Η αστυνομία του Καναδά «έκλεισε» το κέντρο της Οτάβα και απομάκρυνε διαδηλωτές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης