Θοδωρής Αθερίδης: «Απομακρύνθηκα από τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

Θοδωρής Αθερίδης: «Απομακρύνθηκα από τον Νίκο Σεργιανόπουλο για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ»

Η φιλία του με τον εκκλιπόντα ηθοποιό και η σχέση τους με το αλκοόλ

αθεριδης
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Θοδωρής Αθερίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και δήλωσε αρχικά για τη σχέση του με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά: «Όλοι μου οι φίλοι έπαιρναν ναρκωτικά, αλλά εμένα με φύλαξε ο φόβος που ένιωθα, δεν έπαιρνα ούτε καν τα αντιβιοτικά που μπορεί να μου έγραφε ο γιατρός. Το αλκοόλ ήταν κοινωνικά αποδεκτό. Όταν μπορεί με έναν ωραίο τρόπο να σε χαλαρώνει, είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να την πατήσεις. Είχα κρίσεις πανικού και με το αλκοόλ μπορούσα να χαλαρώσω. Έκανα αγχόλυση. Δεν θα είχα γίνει αλκοολικός α,ν η αγχώδης ψυχονεύρωση που έχω εμφανιζόταν παροδικά, αλλά με έλουζε και για να φύγει έπινα».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch5aw97fjort-st)


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Νίκο Σεργιανόπουλο και εξήγησε πως ο ίδιος στο τέλος απομακρύνθηκε από εκείνον, για να μην τον παρασύρει ξανά στο αλκοόλ. Μάλιστα, μίλησε ακόμα για την ημέρα που πληροφορήθηκε για τον θάνατο του φίλου του.

«Με ξύπνησε η σύζυγός μου και μου είπε “σφάξανε τον Νίκο”. Ήταν μεγάλο σοκ για 'μένα. Με τον Νίκο γνωριστήκαμε το 1989 σε έναν θίασο και από το 1991 γίναμε κολλητοί μέχρι που αποτραβήχτηκα εγώ το 2000 από εκείνον, για να μην ξαναπέσω στο αλκοόλ, αντί να τον βγάλω κι αυτόν από εκεί. Ο Νίκος έπινε πάρα πολύ. Τα είχε κάνει λίγο κουλουβάχατα», εξηγεί.

Όπως πρόσθεσε αργότερα, δεν έχει γνωρίσει μέχρι στιγμής κανέναν που να μη συμπαθεί τον Νίκο Σεργιανόπουλο, αφού ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους. «Όλες οι γυναίκες ήταν ερωτευμένες μαζί του. Σου έδινε διαρκώς την αίσθηση ότι πρέπει να τον προστατεύσεις, γιατί θα "σπάσει". Μιλάγαμε συχνά στο τηλέφωνο, αλλά από κοντά δε βρισκόμασταν. Τον απέφευγα για να μην ξανακυλήσω στο αλκοόλ και του το είχα πει κιόλας, αλλά δεν τον πείραζε αυτό, ούτε κι εγώ είχα ενοχικό σύνδρομο. Η ψυχή του ήταν σαν ζεστό ψωμί αυτού του ανθρώπου. Ο Νίκος θα μπορούσε να είναι ένας Καρυωτάκης και αυτό εννοώ όταν μιλάω για την ήττα του. Δεν γνώρισα ποτέ  κάποιον που να τον έχει αντιπαθήσει», είπε κλείνοντας.







Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Νεκρός 14χρονος από κορωνοϊό

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Τζώρτζης οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης