Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ένιωσα πένθος μετά το διαζύγιο, αλλά ήταν μονόδρομος, έκανα ψυχοθεραπεία»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ένιωσα πένθος μετά το διαζύγιο, αλλά ήταν μονόδρομος, έκανα ψυχοθεραπεία»

Για το διαζύγιό της μίλησε η ηθοποιός και παραδέχτηκε πως ήταν κάτι που την πόνεσε πολύ - Έφτασε να κάνει ψυχοθεραπεία για να το ξεπεράσει, ενώ οι σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα

αριελ
Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Άριελ Κωνσταντίνιδη και αναφέρθηκε στο επώδυνο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή OPEN Weekend, αν και το διαζύγιο ήταν για εκείνη μονόδρομος, την πόνεσε ιδιαίτερα.

«Φυσικά, θα παντρευόμουν ξανά, δε φταίει ο γάμος. Πολλές φορές θεωρούσα τον γάμο φυλακή, φέρετρο, πριν από αυτόν το γάμο. Ήταν τεράστια επανάσταση να πω ότι θα παντρευτώ. Με το που παντρεύτηκα ένιωσα ασφάλεια, αλλά μετά ξεκινήσαμε να μην είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν είχαμε κοινούς στόχους, πέρα από τα παιδιά. Οι σχέσεις μας σχεδόν έχουν αποκατασταθεί. Θα γίνει κι αυτό σιγά-σιγά», δήλωσε. 

«Υπάρχουν θυμοί, απογοητεύσεις, προσδοκίες, δεν είναι εύκολο, είναι πολύ στενάχωρο. Είναι ένα μεγάλο πένθος, γιατί το ακούω πολύ συχνά από την τηλεόραση κι από επίσημα χείλη: "Έλα μωρέ, χωρίζουν". Αλλά χρειάζεται πένθος, δεν είναι ότι έγινε ο γάμος για να έρθει και το διαζύγιο. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία, αλλά το διαζύγιό μου ήταν μονόδρομος. Μέσα στα χρόνια, κατάλαβα τα αδύνατα σημεία μου, τα σκοτάδια μου. Ουσιαστικά με την ψυχοθεραπεία βγάζεις στην επιφάνεια τα σκοτάδια σου, τα οποία δεν ξέρεις τι πλοκάμια έχουν σε όλους τους τομείς. Ήταν μονόδρομος το διαζύγιο», είπε αρχικά η Άριελ Κωνσταντίνιδη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgd9pj5pc7y9-st)

Στην συνέχεια, ανέφερε ότι δεδομένου του χαρακτήρα που έχει διαμορφώσει εώς τώρα, δε θα έκανε ξανά τα ίδια «λάθη». «Αν γνώριζα τον εαυτό μου όπως είναι τώρα, δεν θα είχα παντρευτεί, δεν θα είχα κάνει παιδιά. Θεωρούσα τον εαυτό μου ανίκανο για να είναι καλή μάνα όπως το είχα εγώ στο μυαλό μου», δήλωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη εγκυμοσύνη, που πέρασε: «Στην εγκυμοσύνη μου ήμουν ευτυχισμένη, παρόλο που είχα περάσει πολύ δύσκολα τους πρώτους μήνες. Φοβούμουν μην πάθουν κακό τα δίδυμα, αλλά ούτε μια στιγμή δεν σκέφτηκα τον εαυτό μου, είπα θα το αντέξω όσο δύσκολα κι αν περάσει αυτό το 9μηνο».





Ειδήσεις σήμερα:

Φθηνές μεταβιβάσεις ακινήτων για ακόμη 50 ημέρες – Άμεσα η τροπολογία στην Βουλή

H NΔ ποντάρει στη δυναμική που θα φέρει στο ΚΙΝΑΛ η εκλογή νέου αρχηγού

Φόβοι για πάνω από 100 νεκρούς από τους ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις ΗΠΑ - Εικόνες ολέθρου στο Κεντάκι

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης