Κώστας Δίγκας: «Ο ρόλος μου στη Λάμψη ήταν κομβικός, αλλά μου έκανε ζημιά»

Κώστας Δίγκας: «Ο ρόλος μου στη Λάμψη ήταν κομβικός, αλλά μου έκανε ζημιά»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στην διάσημη σειρά και για το τι ακολούθησε μετά

digkas
Ο Κώστας Δίγκας παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του Ρένου που είχε υποδυθεί στην δημοφιλή σειρά «Λάμψη».

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και εξήγησε ότι μπορεί ο ρόλος του να του χάρισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, κατά κάποιον τρόπο του έκανε ζημιά.

«Από πλευράς αναγνωρισιμότητας, ο ρόλος μου στη Λάμψη ήταν κομβικός, αλλά καλλιτεχνικά δεν με βοήθησε, μάλλον ζημιά μου έκανε. Μετά τη Λάμψη, κανείς δεν μου πρότεινε δουλειά. Στιγματιστήκαμε, δεν βρίσκαμε δουλειά, κανένας από εμάς. Είχα ταυτοποιηθεί ως Ρένος, ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ήθελα να φύγω νωρίτερα από τη Λάμψη, αλλά υπήρχαν συμβόλαια κι έτσι έφυγα στα τέσσερα χρόνια», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg3sjpzokyap-st)


Κλείσιμο
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία μετά τη Λάμψη. «Δεν έχω καμία επαφή με τον Χρήστο Πολίτη, έχω να τον δω από τότε που σταματήσαμε τη Λάμψη. Κάποιες φορές είχα μερικές ακραίες εκφράσεις θαυμασμού. Αυτός ο πανικός που είχε γίνει τότε με τη Λάμψη δεν είχε προηγούμενο. Αντιμετώπισα δύσκολα περιστατικά στις συνεργασίες μου, αλλά δεν ήμουν και από τα καλά παιδάκια, ήμουν σκληρό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.

Για το κίνημα του #MeToo και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάματος, ο ηθοποιός δήλωσε πως πάντα υπήρχαν: «Στον χώρο μας ήταν γνωστό ότι υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ο βιασμός, βέβαια, είναι άλλο πράγμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον τρόπο που αντιμετώπισαν οι γονείς του το ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και στην κόρη του που ακολούθησε τα βήματά του. «Η κόρη μου είναι ηθοποιός. Είμαι υπέρ του να κάνει ό,τι θέλει. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, μου είπαν “τρελάθηκες; Δεν θα έχεις να φας”. Με την κόρη μου είμαστε πιο πολύ φίλοι, είμαστε πολύ αγαπημένοι», είπε κλείνοντας ο Κώστας Δίγκας.





Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Αποφασιστική κίνηση πριν τη «φθορά» των Χριστουγέννων

Κορωνοϊός: Το 82% των θυμάτων είναι ανεμβολίαστοι άνω των 65 ετών

Μαρκ Πολυμερόπουλος: Ο Έλληνας της CIA φυγάδευσε τον Ρώσο πράκτορα που έκλεβε τα μυστικά του Πούτιν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης