Όπως πολλοί από τους πρωταγωνιστές των σειρών του Νίκου Φώσκολου, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έχει ταυτιστεί στο μυαλό των Ελλήνων θεατών με τον χαρακτήρα που υποδυόταν στην «Λάμψη», εκείνον του γοητευτικού Τίμου Δράκου.
Ο ηθοποιός, που εκτός από την πετυχημένη καθημερινή σειρά είχε περάσει και από άλλα δημοφιλή σήριαλ, όπως το «Τμήμα Ηθών», οι «Τρεις Χάριτες» και οι «Απιστίες», έχει εξαφανιστεί εδώ και κάποιο καιρό από τη μικρή οθόνη.
Ωστόσο σύντομα θα τον δούμε ξανά στην τηλεόραση, σε μια εκ βαθεών εξομολόγηση στην εκπομπή «Πάμε Πακέτο», όπου θα στείλει πακέτο στον Κώστα Κόκλα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός τονίζει στο τρέιλερ της εκπομπής: «Έκανα λάθη, είχα τάση να μην θέλω να βγω έξω, να μην περιποιούμαι τον εαυτό μου, να φέρομαι αγενώς».
Ποιος είναι όμως ακριβώς ο λόγος που στέλνει το πακέτο;
Οι τηλεθεατές θα πρέπει να κάνουν υπομονή για να το μάθουν στην εκπομπή που θα προβληθεί το Σάββατο 13 Απριλίου.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.