Δημήτρης Σταρόβας: Είμαστε αισιόδοξοι για την επαναφορά της ομιλίας του, ενημέρωσε η σύντροφός του

Δημήτρης Σταρόβας: Είμαστε αισιόδοξοι για την επαναφορά της ομιλίας του, ενημέρωσε η σύντροφός του

Τι είπε η Άννα Σταθάκη για την κατάσταση της υγείας του καλλιτέχνη, που υπέστη εγκεφαλικό

starovas22
Η σύντροφος του Δημήτρη Σταρόβα ενημέρωσε για την υγεία του καλλιτέχνη, ο οποίος υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στο Τζάνειο για τρίτη μέρα.

Η  Άννα Σταθάκη ήρθε σε επικοινωνία με ρεπόρτερ του «Happy Day» το πρωί της Παρασκευής 17 Μαΐου και εξέφρασε την αισιοδοξία τόσο της ίδιας, όσο και των γιατρών, για την επανάκτηση της ομιλίας του Δημήτρη Σταρόβα. Η δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της, μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα λόγια της, τα οποία ήταν τα εξής: «Έχει μια μικρή βελτίωση και είμαστε αισιόδοξοι ως προς την επαναφορά της ομιλίας του. Υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις και έχει την καλύτερη φροντίδα».

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1bode1gb8wh)

Ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης 15 ΜαΐουΤο πρωί της επομένης, η σύντροφός του, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την κατάσταση της υγείας του μουσικού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Σταρόβας έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει. «Το παλεύει. Επικοινωνεί αλλά δεν μιλάει. Χρειάζεται ηρεμία. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον» ανέφερε η Άννα Σταθάκη.

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1au41cx0brt)

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η Άννα Σταθάκη στην ίδια εκπομπή: «Ήταν μια ήρεμη νύχτα, αλλά παραμένει ίδια η κατάσταση. Έχει πίεση, την οποία οι γιατροί ρίχνουν συνέχεια, ενώ έχει παρουσιάσει και πυρετό». Σε κάθε περίπτωση, οι γιατροί περιμένουν να περάσει ένα εικοσιτετράωρο, κάτι το οποίο επισήμανε και ο επιστήθιος φίλος του, Γρηγόρης Αρναούτογλου στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει. 

Λίγο μετά την είδηση για την περιπέτεια του Δημήτρη Σταρόβα, ο επίσης στενός φίλος και συνεργάτης του, Γιάννης Ζουγανέλης, μίλησε στο T-live για τον καλλιτέχνη και εξέφρασε τη έκπληξή του για το δυσάρεστο γεγονός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d1a7pkl2xr61)

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».


Ειδήσεις σήμερα:

«Όταν την είδα, έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να τη μαχαιρώνω»: Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι

Έρχονται δύο θερμικές εξάρσεις: Γιατί θα χωριστεί στα δύο η επικράτεια - Ποιες περιοχές θα «πνίξει» η αφρικανική σκόνη

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό - Με ποιον προπονητή θα πάνε οι πράσινοι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης