Νίκος Μουρατίδης: «Αυτά τα "τέρατα" για τον Μπάρκουλη, τα είπαν οι ίδιοι οι συνεργάτες του»

Νίκος Μουρατίδης: «Αυτά τα "τέρατα" για τον Μπάρκουλη, τα είπαν οι ίδιοι οι συνεργάτες του»

Απαντάει στους  σκληρούς χαρακτηρισμούς της Μαίρης Μπάρκουλη και αναφέρεται στο άρθρο, που έγραψε 

mouratidis
Λίγες ημέρες πριν, μία νέα τηλεοπτική κόντρα ξεκίνησε, αυτή την φορά ανάμεσα στο Νίκο Μουρατίδη και τη Μαίρη Μπάρκουλη, η οποία και τον κατηγορεί ότι δημοσίευσε ψευδείς πληροφορίες για την ζωή του συζύγου της, Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο Νίκος Μουρατίδης αποφάσισε λοιπόν, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά το δημοσίευμά του στην εκπομπή Mega Καλημέρα, αφόυ όπως ισχυρίζεται δεν αναφέρει πουθενά τίποτα από όσα του καταλογίζει η Μαίρη Μπάρκουλη.

«Εσείς ή οι συνεργάτες της εκπομπής διαβάσατε το κείμενό μου;», ρώτησε αρχικά την Ελεονώρα Μελέτη για να εισπράξει μία αρνητική απάντηση.

«Λυπάμαι που κάνουμε αυτό ολόκληρο θέμα και δεν διαβάσατε τίποτα από το κείμενό μου. Το κείμενο είναι πάρα πολύ σωστό και δε λέω τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται η κα Μπάρκουλη. Όταν φτιάχνω ένα κείμενο, διαβάζω πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια, εξήγησε πως όταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης έφυγε από την ζωή, τα δημοσιεύματα δεν ήταν έγκυρα και κανείς δεν ξεκαθάριζε τι ισχύει στην πραγματικότητα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cf9zw7ftzqc9-st)
Κλείσιμο


«Όταν πέθανε, μας έλεγαν την μία ότι πέθανε και μετά ότι όχι, δεν πέθανε. Αυτό γράφω και στην αρχή του άρθρου μου. Δεν λέω πουθενά ότι είναι ατάλαντος. Οι άνθρωποι στους οποίους τηλεφώνησα και ρώτησα μου είπαν "τέρατα" για τον Μπάρκουλη», εξηγεί.

«Αυτά όλα τα είπαν οι συνεργάτες του. Γιατί ο Μπάρκουλης δεν έγινε Κούρκουλος ή Αλεξανδράκης; Αυτοί οι άνθρωποι μου είπαν ότι ο Μπάρκουλης ασχολούταν πολύ με τις γυναίκες και τα ξενύχτια και αυτά έγραψα. Όταν γράφω ένα άρθρο, δεν με ενδιαφέρει να κάνω μία αγιογραφία, αλλά να λέω κάτι όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα. Τώρα, γιατί ξαναβγήκε αυτό στην επιφάνεια μετά από τόσα χρόνια, δεν ξέρω», καταλήγει ο Νίκος Μουρατίδης.




Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο φίλος της για την εγκατάλειψη τριών παιδιών σε διαμέρισμά μαζί με το πτώμα του αδελφού τους

Η τελευταία φωτογραφία της Χαλίνα πριν σκοτωθεί: Τι λέει ο ηλεκτρολόγος που την κράτησε αιμόφυρτη στα χέρια του

GNTM 4: Το «όνειρο» της Άννας έγινε... εφιάλτης - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης