Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλη η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας - Την κατηγορεί πως ήταν… μισόγυμνη σε επίσκεψή της

Μέγκαν Μαρκλ: Έξαλλη η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας - Την κατηγορεί πως ήταν… μισόγυμνη σε επίσκεψή της

Θεώρησε άκρως προκλητικές ορισμένες εμφανίσεις της δούκισσας του Σάσεξ κατά την πρόσφατη επίσκεψή της

arthrou-meghan
«Δεν αποδεχόμαστε τη γύμνια», είπε η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας, γερουσιαστής Oluremi Tinubu, κατά τη διάρκεια ομιλίας της, αναφερόμενη στη δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ για τα ρούχα που φορούσε στην πρόσφατη- σχεδόν βασιλική- περιοδεία της στη χώρα της Δυτικής Αφρικής.

Η γερουσιαστής Oluremi Tinubumade εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη κατά τη διάρκεια ομιλίας της στην εκδήλωση «Celebrating the Woman» και τον εορτασμό της πρώτης επετείου του προέδρου- συζύγου της Bola Tinubu στην εξουσία.

Meghan Markle and Prince Harry Step Out in Nigeria for First Official Tour Post-Royal Life


Κλείσιμο
Όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun, στην ομιλία της, όπου αναγνώρισε ότι οι γυναίκες έχουν συνεισφέρει σε όλους τους τομείς της ζωής, η Tinubu μίλησε για τις πολιτιστικές αξίες της Νιγηρίας και πώς αυτές διαφέρουν από τις αμερικανικές - όπως το τι θεωρείται κατάλληλο ντύσιμο και σεμνότητα.

«Εμείς δεν κάνουμε Met Gala. Η γύμνια είναι παντού και οι άντρες είναι καλοντυμένοι. Κατά συνέπεια, κάτι πρέπει να κάνουμε. Δεν δεχόμαστε τη γύμνια στον πολιτισμό μας. Αυτό δεν είναι όμορφο. Δεν είναι καθόλου όμορφο.... Δεν χρειάζεται να μιμούμαστε τους αστέρες του κινηματογράφου από την Αμερική. Δεν ξέρουν από πού προέρχονται. Γιατί ήρθε η Mέγκαν εδώ αναζητώντας την Αφρική; Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Μην χάσετε αυτό που είστε», δήλωσε εκνευρισμένη η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας.

Meghan Markle SLAMMED for 'flashing' her body' in 'provocative' outfit at Nigerian school visit


Η σύζυγος του Νιγηριανού προέδρου επέκρινε επίσης, την «αντάρτισσα των βρετανικών ανακτόρων» για τη δήλωσή της, κατά την επίσκεψή της στη Νιγηρία ως «η χώρα της» αφού τα αποτελέσματα των τεστ DNA αποκάλυψαν ότι ήταν κατά 43% Νιγηριανή.

Επιπλέον, η Μέγκαν υπέγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του Στρατηγείου Άμυνας της Νιγηρίας, ευχαριστώντας τους αξιωματούχους που την «καλωσόρισαν στο σπίτι».

Η σύζυγος του Χάρι, δούκα του Σάσεξ, ξόδεψε περίπου 120.000 λίρες για τα ρούχα που φόρεσε στο ταξίδι της, στη Νιγηρία.











Πάντως, αυτό το φόρεμα που φέρεται να έκανε έξω φρενών την γερουσιαστή Oluremi Tinubumade ήταν μάλλον ένα ροδακινί εξώπλατο φόρεμα, με την υπογραφή της σχεδιάστριας Heidi Merrick.

Σημειώνεται ότι η Πρώτη Κυρία της Νιγηρίας δεν συνάντησε το ζεύγος Σάσεξ κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους που στόχο είχε την προώθηση των Αγώνων «Invictus Games», μία πρωτοβουλία του πρίγκιπα Χάρι.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στο Αιγάλεω: Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα στον 33χρονο Τούρκο

Conference League: Η ΕΛΑΣ «σάρωσε» την Opap Arena για τον τελικό - Αναλυτικά τα μέτρα που ισχύουν

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε πατέρας που παρενοχλούσε τη 17χρονη κόρη του - «Κακό είναι που φιλάω στο στόμα τα παιδιά μου;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης