Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί στα social media, αλλά για τις νομικές διαδικασίες που έχει κινήσει.
Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε: «Οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν νομίζω ότι είναι τόσο επικριτικοί μαζί μου. Νομίζω περισσότερο στα σχόλια στο Twitter είναι».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έχει δεχτεί στα social media. «Μου έχουν στείλει και χοντρά μηνύματα κι επιθέσεις. Αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι ότι κάποιος μπορεί να εντοπίσει πού μένω. Μου έχουν στείλει "αν σε ξαναπετύχω εκεί...". Αυτά λίγο με τρομάζουν», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d1kbjjovzya9)
Ξεκαθάρισε μάλιστα, πως σε δύο περιπτώσεις, χρειάστηκε να κινηθεί νομικά. «Έχω κινηθεί νομικά για δύο πολύ σοκαριστικές περιπτώσεις. Είχα πολύ υλικό, το προώθησα στη δικηγόρο μου και εκείνη έκανε τις κατάλληλες ενέργειες», τόνισε.
Τέλος, αναφερόμενη στη βία, είπε: «Είχε γίνει χαμός με ένα βίντεο που ανέβασα για τους άνδρες. Η βία είναι εκεί έξω, μπορούμε να βρούμε γιατί υπάρχει; Για ποιον λόγο υπάρχει τόση βία; Μπορεί κάποιος να το εκλάβει ευνουχιστικά αυτό, το καταλαβαίνω».
Με τη Ferryscanner, βρίσκεις συγκεντρωμένα όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια πλοίων για κάθε προορισμό - Συγκρίνεις εύκολα και κάνεις την κράτησή σου γρήγορα και απλά, χωρίς καθυστερήσεις και περιττή ταλαιπωρία.
Ακόμη καλύτερο και με νέες, δυνατές συνεργασίες, το πρόγραμμα επιβράβευσης Nova padu, προσφέρει αμέτρητους πόντους και ευκαιρίες για εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές σε κορυφαία brands και πλατφόρμες, όπως Box Now, Avis, Signature Travel, HomeMarkt, Simply Burgers, Pizza Fan, Wolt+.
Η επέκταση του προγράμματος Zero Drop στη Βοιωτία -σε κοντινή απόσταση από την Αττική- αξιοποιεί προηγμένες λύσεις εξοικονόμησης νερού και αποτελεί ένα υποδειγματικό και επιτυχημένο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για το κοινό καλό.