Η Δανάη συνεχίζει να κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη και ο ΑΝΤ1 βρίσκεται μπροστά σε αλλαγές

Η Δανάη συνεχίζει να κυριαρχεί στην πρωινή ζώνη και ο ΑΝΤ1 βρίσκεται μπροστά σε αλλαγές

Δεν υπάρχουν περιθώρια για αναβολή και αναμονή - Το μόνο που σώζει είναι η άμεση και δραστική επέμβαση

mparka
Η κατηγορούμενη στην δίκη για την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε στην κατάθεσή της πως την ιδέα για το βιτριόλι την ξεσήκωσε από την τηλεόραση. Όπως αποκάλυψε ο συνάδελφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο «Live news» πρόκειται για ένα θέμα που προβλήθηκε σε ξένα δίκτυα και αφορούσε την επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο μας κοπέλας. Η τηλεόραση για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο στόχαστρο. Για ασχήμιες, για παραβατικές συμπεριφορές, για λανθασμένα πρότυπα και παραδείγματα, για προσέγγιση επικίνδυνων θεμάτων που αρχικά δείχνουν ανώδυνα αλλά εξελίσσονται αλλιώς. Καφετζούδες, «μαντζουνομαζώχτρες» και ερασιτέχνες, γιαλαντζί ψυχολόγοι δεν χωράνε σε μία σύγχρονη τηλεόραση. Δεν συνιστά θέμα για πολιτισμένους ανθρώπους η μέθοδος επαναπροσέγγισης της καψούρας, για να μιλήσω απλά λαϊκά ελληνικά. Να σοβαρευτούμε λίγο.

Καθημερινά στις δεκάδες συνεντεύξεις που αναγκαστικά γίνονται για να γεμίσει ο χώρος και ο χρόνος των εκπομπών ακούγονται σημαντικά και ενδιαφέροντα. Ας κρατήσουμε αυτά. Τα υπόλοιπα ας τα απομονώσουμε.

Η Δανάη Μπάρκα συνεχίζει να κατακτά κορυφή τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας. Ισως γιατί παρουσιάζει την λιγότερο θορυβώδη και στενάχωρη εκπομπή. Ισως γιατί γίνονται ωραίες συνεντεύξεις. Ισως γιατί καταγράφονται καλές προθέσεις. Σημαντικό. Α! Και επικές φάρσες.

Από την άλλη στο «Πρωινό» διαμορφώνεται μία σκαλέτα η οποία είναι ευέλικτη και άμεσα διαθέσιμη να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη της επικαιρότητας συνδυάζοντας και ψυχαγωγία και βιτριολικό χιούμορ αλλά και ρεπορτάζ. Ο Γιώργος Λιάγκας όσο ενθουσιάζεται με το ρεπορτάζ δεν έχει ενθουσιαστεί ούτε με τις πρωινές παρέες στο παρελθόν… Ελιξίριο κανονικό.

liagas


Στον ΑΝΤ1 πάντως, υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, η σκέψη να βρεθεί το «Game of Chefs» απέναντι από το «Κάτι ξαναψήνεται» και στις 9 να πάει ο «Ηλιος» ή να διευρυνθούν οι «Αγριες μέλισσες» κάτι που φαντάζει μάλλον δύσκολο. Στις 8 θα προβάλλονται οι «Ράδιο Αρβύλα» και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα μετακινηθούν οι ώρες προβολής των πρωινών εκπομπών κάτι που θα αποφασίσει η διοίκηση καθώς θα πρέπει να ληφθούν υπόψη και οι όποιες καραμπόλες.

Προς το παρόν τρέχουν τα γυρίσματα για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις και μάλλον η κριτική επιτροπή θα πρωταγωνιστήσει.

Το κουίζ θα απαντηθεί σύντομα ίσως και το Σαββατοκύριακο: Σε ποιον εν ενεργεία παρουσιαστή έγινε πρόταση για συμμετοχή στη «Φάρμα»;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης