Eurovision 2022: Ο Νίκος Γκάνος δήλωσε συμμετοχή για τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ιταλία

Eurovision 2022: Ο Νίκος Γκάνος δήλωσε συμμετοχή για τον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Ιταλία

Η ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχών στο φετινό διαγωνισμό εκπνέει και ο 38χρονος τραγουδιστής της επιτυχίας  «Last Summer» αποκάλυψε πως βρίσκεται σε διαδικασία δήλωσης συμμετοχής

pjimage__4_
Ξεκίνησαν να κατατίθενται οι προτάσεις από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Eurovision 2022 κι η προθεσμία που έχει δώσει η ΕΡΤ, εκπνέει την Κυριακή 10 Οκτωβρίου.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που έχουν ετοιμάσει τα τραγούδια τους και θα τα καταθέσουν στον ραδιοτηλεοπτικό φορέα, είναι κι ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει αρκετές επιτυχίες.

Ο τραγουδιστής έκανε γνωστή την πρόθεσή του μέσω ενός instastory, που ανέφερε τα εξής:

«Καλησπέρα σε όλους, ξέρετε πόσο πολύ θέλω να πάω στην Eurovision! Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι στην διαδικασία δήλωσης συμμετοχής μου, η οποία πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι 10 Οκτωβρίου. Έχω 2 τραγούδια από τα 3 που μπορώ να προτείνω σαν καλλιτέχνης, θα ήθελα να δώσω την ευκαιρία σε ακόμη έναν συνθέτη που έχει κάποιο τραγούδι και πιστεύει ότι θα μπορούσε να διαγωνιστεί στην σκηνή της Eurovision!»

gkanos-337x600


Ο Νίκος Γκάνος προστίθεται στην μακρά λίστα καλλιτεχνών, που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision. Ο επόμενος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, μετά τη νίκη των Maneskin, ενώ ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η πόλη που θα τον φιλοξενήσει.

Ο Νίκος Γκάνος σε ηλικία 21 ετών, συμμετείχε στην ελληνική εκδοχή του talent show Super Idol κερδίζοντας την 3η θέση.

Πριν ξεκινήσει τη δισκογραφική του πορεία, είχε ήδη συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Καίτη Γαρμπή. Το πρώτο ψηφιακό σινγκλ που κυκλοφόρησε από την Heaven είχε τον τίτλο «Έφυγα».

Κλείσιμο
Τον Απρίλιο του 2010 κυκλοφόρησε το CD single «Μπροστά», με 5 τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Η καθολική αποδοχή ήρθε το καλοκαίρι της ίδιας χρόνιας, όταν κυκλοφόρησε το «Last Summer», το πρώτο αγγλόφωνο single που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια της χρονιάς.


NICKO - Last Summer - Nikos Ganos (OFFICIAL VIDEO HD)



Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: «Έκαψαν» την Έφη οι καταθέσεις των μαρτύρων - Όσα έγιναν εχθές στη δίκη

H Adele προαναγγέλλει την κυκλοφορία νέου τραγουδιού - Βίντεο

Τσάρλι Σιν: Δεν θα χρειάζεται πλέον να πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Ντενίζ Ρίτσαρντς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης