Η Δούκισσα των extreme sports: Η Κέιτ Μίντλετον κάνει mountain bike και ορειβασία - Δείτε φωτογραφίες

Η Δούκισσα των extreme sports: Η Κέιτ Μίντλετον κάνει mountain bike και ορειβασία - Δείτε φωτογραφίες

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έφτασε στη λίμνη Γουίντερμερ συνοδεία μελών της RAF και συναντήθηκε με τα παιδιά των ανθρώπων που επέζησαν από το Ολοκαύτωμα στον Β' Παγκόσμιο

kate-main12_2
Το extreme πρόσωπό της ανέδειξε για μία ακόμη φορά η 39χρονη Κέιτ Μίντλετον, η οποία  έφτασε την Τρίτη το απόγευμα στον Καθεδρικό Ναό της περιοχής Λάνγκντεϊλ, η οποία βρίσκεται στην Κομητεία Κάμπρια. Μαζί της ήταν μία ομάδα εκπαιδευτών της RAF. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε mountain bike και ορειβασία και έδειξε ότι βρίσκεται σε καταπληκτική φυσική κατάσταση.

Η μητέρα των τριών παιδιών έφτασε στο Εθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Περιπέτειας RAF Air Cadets, το οποίο βρίσκεται στην  Γουίντερμερ -μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Αγγλίας-, έχοντας την κατάλληλη ενδυμασία.

Συγκεκριμένα, φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, χακί μπουφάν, καθώς και ορειβατικό-ποδηλατικό κράνος άσπρου χρώματος. Το look της ολοκλήρωναν τα υπέροχα, σουέτ μποτάκια της See By Chloé, καφέ χρώματος, αξίας 250 λιρών. Πρόκειται για γερά παπούτσια, τα οποία, όμως, δεν υστερούν καθόλου σε φινέτσα, καθώς διαθέτουν δερμάτινες διακοσμητικές λεπτομέρειες, στρογγυλή μύτη και δένουν με κορδόνια.

kate1__1__2


Η δεκατριάχρονη Itelouwa Odipe, από την πόλη Λάνκαστερ της Αγγλίας, μίλησε στη Δούκισσα την ώρα που περίμενε να αρχίσει την ορειβασία. Σύμφωνα με την έφηβη, η Κέιτ Μίντλεντον προθυμοποιήθηκε να της παραχωρήσει τη θέση της, ώστε να ξεκινήσει πρώτη την ορειβασία και να μην περιμένει και άλλα λεπτά στη σειρά. Ωστόσο, η Itelouwa Odipe προτίμησε να περιμένει, επειδή φοβόταν λίγο να ξεκινήσει ορειβασία. «Ήταν έτοιμη να μου παραχωρήσει τη θέση της. Ήμουν στη σειρά και με ρώτησε αν θέλω να πάω πριν από αυτήν. Φοβήθηκα λίγο, οπότε είπα όχι. Είπε ότι αν το έκανα, θα με συναντούσε εκεί κάτω».

Κλείσιμο
kate1__3__2


Ακόμη, ένας άλλος έφηβος που απολάμβανε την ορειβασία, παρατήρησε την συμεπριφορά της Δούκισσας και δήλωσε ότι ήταν «πολύ ευγενική» και ότι ενθάρρυνε τα παιδιά κατά τη διάρκεια της ορειβασίας, ώστε να αποβάλλουν το φόβο και να το διασκεδάσουν.

Ο Fergus Ripley, 16 ετών, από το Λάνκαστερ, δήλωσε: «Ήταν φανταστική εμπειρία να μιλήσω με τη Βασιλική Υψηλότητα. Ήταν υπέροχο να την βλέπω να κάνει δραστηριότητες».

kate1__4__2


Η Άμπι Άρμστρονγκ, 14 ετών, από το Λάνκαστερ, είπε: «Έμαθα σήμερα το πρωί ότι θα την συναντούσαμε και ήταν ένα απόλυτο σοκ, ήταν ουάου. Ήταν πολύ ωραία και όχι αυτό που περίμενα, ήταν πιο προσγειωμένη».

Η επίσκεψη σηματοδότησε την επαναλειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης Περιπέτειας στη λίμνη  Γουίντερμερ , μετά από ανακαίνιση 2 εκατομμυρίων λιρών.

kate1__2__2



Ειδήσεις σήμερα:

Φόβοι ότι θα πλημμυρίσει ο Κηφισός - Δήμαρχοι με επιστολή τους ζητούν να ληφθούν «άμεσα μέτρα»

Σιμόν Μπάιλς: «Στους Ολυμπιακούς δεν μπορούσα να συγχρονίσω το μυαλό μου με το σώμα μου»

Μακρόν: Διέρρευσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του - Εμβολιάσθηκε τον Μάιο ή τον Ιούλιο;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης